Nabeschouwing Zweden - Azerbeidzjan (5-0) || EK Kwalificatie 2024

Maandag 27 maart 2023 - 20:45 uurIn de EK Kwalificatie 2024 neemt Zweden het maandag 27 maart 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Azerbeidzjan. De wedstrijd wordt gespeeld in Friends Arena in Solna.

Via de Zweden - Azerbeidzjan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zweden - Azerbeidzjan (5-0)

Het EK Kwalificatie duel tussen Zweden en Azerbeidzjan is onder leiding van scheidsrechter Stéphanie Frappart geëindigd in een 5-0 overwinning voor Zweden. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Zweden - Azerbeidzjan
Goals
5
0
Balbezit
42%
58%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
15
4
Schoten op doel
6
1
Aanvallen
104
85
Gevaarlijke aanvallen
53
32
Passes
324
469
Overtredingen
13
8
Buitenspel
1
2
Corners
5
4
Wissels
5
3
LIVE Zweden - Azerbeidzjan 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zweden - Azerbeidzjan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Zweden - Azerbeidzjan
Opstellingen Zweden - Azerbeidzjan

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Zweden - Azerbeidzjan

Zweden en Azerbeidzjan spelen tegen elkaar in seizoen 2024 van de EK Kwalificatie. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stéphanie Frappart en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Zweden en Azerbeidzjan elkaar treffen in de EK Kwalificatie.

Resultaat Aantal
Winst Zweden 0
Winst Azerbeidzjan 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zweden op een 5e positie staat, terwijl we Azerbeidzjan terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Zweden - Azerbeidzjan Opstelling Zweden Opstelling Azerbeidzjan Live Zweden - Azerbeidzjan Live Zweden - Azerbeidzjan kijken Zweden - Azerbeidzjan kijken Live Zweden - Azerbeidzjan stream Zweden - Azerbeidzjan Fox Sports Nabeschouwing Zweden - Azerbeidzjan Uitslag Zweden - Azerbeidzjan Statistieken Zweden - Azerbeidzjan EK Kwalificatie 2024 Zweden - Azerbeidzjan wedden Zweden - Azerbeidzjan gokken Zweden - Azerbeidzjan Unibet