Nabeschouwing VVV Venlo - TOP Oss (0-0) || Eredivisie Nacompetitie 2014/2015

Vrijdag 15 mei 2015 - 18:30 uur

In de Eredivisie Nacompetitie 2014/2015 neemt VVV Venlo het vrijdag 15 mei 2015 om 18:30 uur in eigen huis op tegen TOP Oss.

Via de VVV Venlo - TOP Oss live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing VVV Venlo - TOP Oss (0-0)

De Eredivisie Nacompetitie 2014/2015 wedstrijd tussen VVV Venlo en TOP Oss geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken VVV Venlo - TOP Oss
LIVE VVV Venlo - TOP Oss 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd VVV Venlo - TOP Oss teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor J. Jansen TOP Oss
25' Gele kaart TOP Oss Gele kaart voor J. Balk TOP Oss
46' Wissel TOP Oss Wissel J. Opoku voor F. Kamaçi TOP Oss
60' Wissel TOP Oss Wissel D. van den Meiracker voor J. van den Ouweland TOP Oss
75' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor D. Post VVV-Venlo
77' Wissel TOP Oss Wissel T. ten Den voor J. Falkenstein TOP Oss
81' Wissel VVV-Venlo Wissel P. Balkestein voor M. Platje VVV-Venlo
83' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor R. Wolters VVV-Venlo
86' Wissel VVV-Venlo Wissel D. Donkers voor R. Wolters VVV-Venlo
91' Gele kaart VVV-Venlo Gele kaart voor V. van Crooij VVV-Venlo
91' Wissel VVV-Venlo Wissel J. Altheer voor D. Post VVV-Venlo
Video hoogtepunten en samenvatting VVV Venlo - TOP Oss
Opstellingen VVV Venlo - TOP Oss

Voorbeschouwing VVV Venlo - TOP Oss

VVV Venlo en TOP Oss treffen elkaar in de e speelronde van de Eredivisie Nacompetitie van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen VVV Venlo en TOP Oss in de Eredivisie Nacompetitie vond plaats op 11 mei 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor VVV Venlo. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is VVV Venlo favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl TOP Oss slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.