Nabeschouwing FC Emmen - Almere City (1-4) || Eredivisie Nacompetitie 2015/2016

Vrijdag 6 mei 2016 - 18:30 uur

In de Eredivisie Nacompetitie 2015/2016 neemt FC Emmen het vrijdag 6 mei 2016 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Almere City. De wedstrijd wordt gespeeld in JenS Vesting Stadion in Emmen.

Via de FC Emmen - Almere City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - Almere City (1-4)

Het Eredivisie Nacompetitie duel tussen FC Emmen en Almere City is geëindigd in een 1-4 overwinning voor Almere City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 9e minuut dacht FC Emmen op voorsprong te komen via een doelpunt van E. Danso. Helaas voor FC Emmen werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 54e minuut kreeg T. Siekman van FC Emmen voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor FC Emmen de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. J. Oost dacht na 60 minuten te scoren voor Almere City, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 76e minuut scoorde Almere City via J. Oost, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 80 minuten spelen wist Almere City via J. Oost de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 83e minuut scoorde S. Ahannach namens Almere City. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Emmen - Almere City
1
4
LIVE FC Emmen - Almere City 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - Almere City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt FC Emmen Doelpunt E. Danso met assist van J. van Deelen FC Emmen
23' Gele kaart Almere City Gele kaart voor P. van Amersfoort Almere City
28' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor T. Siekman FC Emmen
49' Gele kaart Almere City Gele kaart voor P. Quasten Almere City
54' Tweede gele kaart FC Emmen Tweede gele kaart voor T. Siekman FC Emmen
55' Wissel Almere City Wissel J. Oost voor P. van Amersfoort Almere City
59' Wissel FC Emmen Wissel D. Kwee voor B. Deul FC Emmen
60' Doelpunt Almere City Doelpunt J. Oost met assist van E. Boldewijn Almere City
65' Wissel Almere City Wissel G. Salasiwa voor P. Rosario Almere City
66' Wissel FC Emmen Wissel R. ten Voorde voor F. Olijve FC Emmen
73' Wissel FC Emmen Wissel R. Gyasi voor J. Mannes FC Emmen
76' Doelpunt Almere City Doelpunt J. Oost met assist van E. Boldewijn Almere City
77' Wissel Almere City Wissel T. Receveur voor J. Vet Almere City
80' Doelpunt Almere City Doelpunt J. Oost met assist van S. Ahannach Almere City
83' Doelpunt Almere City Doelpunt S. Ahannach met assist van R. Kip Almere City
Video hoogtepunten en samenvatting FC Emmen - Almere City
Opstellingen FC Emmen - Almere City
De opstellingen van FC Emmen en Almere City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing FC Emmen - Almere City

FC Emmen en Almere City treffen elkaar in de e speelronde van de Eredivisie Nacompetitie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen FC Emmen en Almere City in de Eredivisie Nacompetitie vond plaats op 2 mei 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Almere City. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Almere City favoriet. 1 keer wist de ploeg van FC Emmen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor FC Emmen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.