Nabeschouwing FC Volendam - NAC Breda (2-2) || Eredivisie Nacompetitie 2016/2017

Donderdag 18 mei 2017 - 22:45 uur

In de Eredivisie Nacompetitie 2016/2017 neemt FC Volendam het donderdag 18 mei 2017 om 22:45 uur in eigen huis op tegen NAC Breda. De wedstrijd wordt gespeeld in Kras Stadion in Volendam.

Via de FC Volendam - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Volendam - NAC Breda (2-2)

De Eredivisie Nacompetitie 2016/2017 wedstrijd tussen FC Volendam en NAC Breda geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 61e minuut dacht NAC Breda op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Agyepong. Helaas voor NAC Breda werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 64e minuut was het FC Volendam dat via D. van Son dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Earl. N. Runderkamp dacht na 85 minuten te scoren voor FC Volendam, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 89e minuut scoorde NAC Breda via C. Dessers, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies scheidsrechter Earl voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken FC Volendam - NAC Breda
2
2
LIVE FC Volendam - NAC Breda 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Volendam - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

61' Doelpunt NAC Breda Doelpunt T. Agyepong met assist van G. Korte NAC Breda
64' Doelpunt FC Volendam Doelpunt D. van Son met assist van R. Meulens FC Volendam
64' Wissel FC Volendam Wissel D. van Son voor E. Stroo FC Volendam
75' Wissel FC Volendam Wissel N. Runderkamp voor J. Hilterman FC Volendam
78' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor P. Kok FC Volendam
79' Wissel NAC Breda Wissel D. Verbeek voor T. Agyepong NAC Breda
82' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor J. Veerman FC Volendam
83' Wissel NAC Breda Wissel G. Nijholt voor Manu García NAC Breda
85' Doelpunt FC Volendam Doelpunt N. Runderkamp met assist van R. Meulens FC Volendam
89' Doelpunt NAC Breda Doelpunt C. Dessers met assist van D. Verbeek NAC Breda
90' Gele kaart FC Volendam Gele kaart voor R. Meulens FC Volendam
Video hoogtepunten en samenvatting FC Volendam - NAC Breda
Opstellingen FC Volendam - NAC Breda

Voorbeschouwing FC Volendam - NAC Breda

FC Volendam en NAC Breda treffen elkaar in de e speelronde van de Eredivisie Nacompetitie van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Earl en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Volendam en NAC Breda elkaar treffen in de Eredivisie Nacompetitie.