Nabeschouwing Helmond Sport - Roda JC (0-1) || Eredivisie Nacompetitie 2016/2017

Donderdag 18 mei 2017 - 21:30 uur

In de Eredivisie Nacompetitie 2016/2017 neemt Helmond Sport het donderdag 18 mei 2017 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Roda JC. De wedstrijd wordt gespeeld in Lavans Stadion in Helmond.

Via de Helmond Sport - Roda JC live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Helmond Sport - Roda JC (0-1)

Het Eredivisie Nacompetitie duel tussen Helmond Sport en Roda JC is onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout geëindigd in een 0-1 overwinning voor Roda JC. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 52e minuut dacht Roda JC Kerkrade op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Schahin. Helaas voor Roda JC Kerkrade werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 57e minuut moest A. Auassar van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Allard Lindhout een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Roda JC Kerkrade verder met een speler minder.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Allard Lindhout niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Helmond Sport - Roda JC
LIVE Helmond Sport - Roda JC 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Helmond Sport - Roda JC teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor G. Justiana Helmond Sport
12' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor M. El Makrini Roda JC Kerkrade
31' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor A. Ajagun Roda JC Kerkrade
44' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor T. Van Hyfte Roda JC Kerkrade
52' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt D. Schahin Roda JC Kerkrade
56' Gele kaart Roda JC Kerkrade Gele kaart voor M. Rosheuvel Roda JC Kerkrade
57' Rode kaart Roda JC Kerkrade Rode kaart voor A. Auassar Roda JC Kerkrade
59' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel D. Werker voor B. Badibanga Roda JC Kerkrade
73' Wissel Helmond Sport Wissel G. Hiwat voor J. Bourdouxhe Helmond Sport
79' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel G. van Velzen voor D. Schahin Roda JC Kerkrade
82' Wissel Helmond Sport Wissel Y. Eisden voor G. Justiana Helmond Sport
86' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor G. Hiwat Helmond Sport
86' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel O. Gnjatić voor M. El Makrini Roda JC Kerkrade
90' Gele kaart Helmond Sport Gele kaart voor S. Warmolts Helmond Sport
Video hoogtepunten en samenvatting Helmond Sport - Roda JC
Opstellingen Helmond Sport - Roda JC

Voorbeschouwing Helmond Sport - Roda JC

Helmond Sport en Roda JC treffen elkaar in de e speelronde van de Eredivisie Nacompetitie van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Allard Lindhout en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Helmond Sport en Roda JC elkaar treffen in de Eredivisie Nacompetitie.