Nabeschouwing Almere City - De Graafschap (1-1) || Eredivisie Nacompetitie 2017/2018

Donderdag 17 mei 2018 - 20:45 uur

In de Eredivisie Nacompetitie 2017/2018 neemt Almere City het donderdag 17 mei 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen De Graafschap. De wedstrijd wordt gespeeld in Yanmar Stadion in Almere Stad.

Via de Almere City - De Graafschap live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Almere City - De Graafschap (1-1)

De Eredivisie Nacompetitie 2017/2018 wedstrijd tussen Almere City en De Graafschap geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 84e minuut door S. van der Water, waarmee Almere City met 1-0 de leiding nam. In de 91e minuut moest T. Overtoom van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Kevin Blom een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Almere City verder met een speler minder. Vlak voor tijd werd de stand 1-1 doordat F. Serrarens van De Graafschap een penalty wist te benutten in de 92e minuut.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Almere City - De Graafschap 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Almere City - De Graafschap teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

52' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor M. Abena De Graafschap
65' Wissel De Graafschap Wissel A. van den Hurk voor T. Tissoudali De Graafschap
79' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor J. Tutuarima De Graafschap
81' Wissel De Graafschap Wissel S. Nieuwpoort voor M. Abena De Graafschap
83' Gele kaart De Graafschap Gele kaart voor F. Serrarens De Graafschap
84' Doelpunt Almere City Doelpunt S. van der Water met assist van L. Owusu Almere City 1-0
87' Wissel Almere City Wissel N. van Hilten voor S. van der Water Almere City
91' Rode kaart Almere City Rode kaart voor T. Overtoom Almere City
92' Penalty De Graafschap Penalty F. Serrarens De Graafschap 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Almere City - De Graafschap
Opstellingen Almere City - De Graafschap
De opstellingen van Almere City en De Graafschap zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Almere City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en De Graafschap zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.