Nabeschouwing FC Emmen - Sparta Rotterdam (0-0) || Eredivisie Nacompetitie 2017/2018

Donderdag 17 mei 2018 - 18:30 uur



In de Eredivisie Nacompetitie 2017/2018 neemt FC Emmen het donderdag 17 mei 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Sparta Rotterdam. De wedstrijd wordt gespeeld in De Oude Meerdijk in Emmen.

Via de FC Emmen - Sparta Rotterdam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Emmen - Sparta Rotterdam (0-0)

De Eredivisie Nacompetitie 2017/2018 wedstrijd tussen FC Emmen en Sparta Rotterdam geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren FC Emmen en Sparta Rotterdam gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor FC Emmen, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Allard Lindhout niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Emmen - Sparta Rotterdam
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
10
11
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
92
94
Gevaarlijke aanvallen
69
54
Passes
426
424
Overtredingen
12
16
Buitenspel
2
3
Corners
7
3
Wissels
1
2
LIVE FC Emmen - Sparta Rotterdam 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Emmen - Sparta Rotterdam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
62' Wissel FC Emmen Wissel M. Bilate voor C. Peters FC Emmen
72' Wissel Sparta Rotterdam Wissel D. dos Santos voor T. Verhaar Sparta Rotterdam
81' Wissel Sparta Rotterdam Wissel P. Van Moorsel voor S. Spierings Sparta Rotterdam
83' Gele kaart FC Emmen Gele kaart voor S. Gronsveld FC Emmen
93' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor K. Dougall Sparta Rotterdam
Video hoogtepunten en samenvatting FC Emmen - Sparta Rotterdam
Opstellingen FC Emmen - Sparta Rotterdam
De opstellingen van FC Emmen en Sparta Rotterdam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat FC Emmen gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Sparta Rotterdam zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Dick Lukkien
Formatie 4-3-3
Coach Dick Advocaat
Voorbeschouwing FC Emmen - Sparta Rotterdam

FC Emmen en Sparta Rotterdam treffen elkaar in de e speelronde van de Eredivisie Nacompetitie van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Allard Lindhout en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat FC Emmen en Sparta Rotterdam elkaar treffen in de Eredivisie Nacompetitie.

Resultaat Aantal
Winst FC Emmen 0
Winst Sparta Rotterdam 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
FC Emmen - Sparta Rotterdam Opstelling FC Emmen Opstelling Sparta Rotterdam Live FC Emmen - Sparta Rotterdam Live FC Emmen - Sparta Rotterdam kijken FC Emmen - Sparta Rotterdam kijken Live FC Emmen - Sparta Rotterdam stream FC Emmen - Sparta Rotterdam Fox Sports Nabeschouwing FC Emmen - Sparta Rotterdam Uitslag FC Emmen - Sparta Rotterdam Statistieken FC Emmen - Sparta Rotterdam Eredivisie Nacompetitie 2017/2018 FC Emmen - Sparta Rotterdam wedden FC Emmen - Sparta Rotterdam gokken FC Emmen - Sparta Rotterdam Unibet