Nabeschouwing TOP Oss - Sparta Rotterdam (0-2) || Eredivisie Nacompetitie 2018/2019

Zondag 19 mei 2019 - 16:45 uur

In de Eredivisie Nacompetitie 2018/2019 neemt TOP Oss het zondag 19 mei 2019 om 16:45 uur in eigen huis op tegen Sparta Rotterdam. De wedstrijd wordt gespeeld in Frans Heesen Stadion in Oss.

Via de TOP Oss - Sparta Rotterdam live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing TOP Oss - Sparta Rotterdam (0-2)

Het Eredivisie Nacompetitie duel tussen TOP Oss en Sparta Rotterdam is onder leiding van scheidsrechter Christiaan Bax geëindigd in een 0-2 overwinning voor Sparta Rotterdam. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door A. Harroui, waarmee Sparta Rotterdam met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Sparta Rotterdam opnieuw te scoren. In de 87e minuut was het A. Harroui die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Sparta Rotterdam.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Sparta Rotterdam.

LIVE TOP Oss - Sparta Rotterdam 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd TOP Oss - Sparta Rotterdam teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor D. Duarte Sparta Rotterdam
50' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt A. Harroui met assist van L. Duarte Sparta Rotterdam 0-1
69' Wissel TOP Oss Wissel D. Janssen voor L. Kaak TOP Oss
73' Wissel TOP Oss Wissel D. Ladan voor H. Dogan TOP Oss
82' Wissel Sparta Rotterdam Wissel R. Ache voor L. Veldwijk Sparta Rotterdam
85' Wissel Sparta Rotterdam Wissel B. Vriends voor M. Rayhi Sparta Rotterdam
85' Wissel TOP Oss Wissel K. van der Biezen voor R. Oratmangoen TOP Oss
87' Doelpunt Sparta Rotterdam Doelpunt A. Harroui met assist van R. Ache Sparta Rotterdam 0-2
92' Gele kaart Sparta Rotterdam Gele kaart voor J. Saksela F. Dabo Sparta Rotterdam
92' Wissel Sparta Rotterdam Wissel F. Dabo voor Sparta Rotterdam
Video hoogtepunten en samenvatting TOP Oss - Sparta Rotterdam
Opstellingen TOP Oss - Sparta Rotterdam
De opstellingen van TOP Oss en Sparta Rotterdam zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat TOP Oss gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Sparta Rotterdam zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.