Nabeschouwing Achilles '29 - SC Heerenveen (2-6) || Eredivisie Vrouwen

Dinsdag 19 maart 2019 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt Achilles '29 het dinsdag 19 maart 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Heikant in Groesbeek.

Via de Achilles '29 - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Achilles '29 - SC Heerenveen (2-6)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen Achilles '29 en SC Heerenveen is geëindigd in een 2-6 overwinning voor SC Heerenveen. Na 45 minuten stond er een 1-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Achilles '29 kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van S. Cobussen. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 2-6 overwinning in het voordeel van SC Heerenveen.

Wedstrijdstatistieken Achilles '29 - SC Heerenveen
Goals
2
6
Gevaarlijke aanvallen
53
62
Corners
2
6
LIVE Achilles '29 - SC Heerenveen 2-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Achilles '29 - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt Achilles '29 Doelpunt S. Cobussen Achilles '29 1-0
Opstellingen Achilles '29 - SC Heerenveen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Achilles '29 - SC Heerenveen

Achilles '29 en SC Heerenveen treffen elkaar in de 4e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat Achilles '29 en SC Heerenveen elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst Achilles '29 0
Winst SC Heerenveen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Achilles '29 op een 4e positie staat, terwijl we SC Heerenveen terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Achilles '29 - SC Heerenveen Opstelling Achilles '29 Opstelling SC Heerenveen Live Achilles '29 - SC Heerenveen Live Achilles '29 - SC Heerenveen kijken Achilles '29 - SC Heerenveen kijken Live Achilles '29 - SC Heerenveen stream Achilles '29 - SC Heerenveen Fox Sports Nabeschouwing Achilles '29 - SC Heerenveen Uitslag Achilles '29 - SC Heerenveen Statistieken Achilles '29 - SC Heerenveen Eredivisie Vrouwen 2018/2019 Achilles '29 - SC Heerenveen wedden Achilles '29 - SC Heerenveen gokken Achilles '29 - SC Heerenveen Unibet