Nabeschouwing ADO Den Haag - Ajax (2-2) || Eredivisie Vrouwen

Dinsdag 19 maart 2019 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt ADO Den Haag het dinsdag 19 maart 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - Ajax (2-2)

In de Eredivisie Vrouwen heeft de wedstrijd tussen ADO Den Haag en Ajax geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door E. Jansen, waarmee Ajax met 0-1 de leiding nam. Ajax vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Verhoeve op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 45e minuut wist ADO Den Haag de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via P. Rijsdijk. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want ADO Den Haag kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor dankzij een 2-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken ADO Den Haag - Ajax
Goals
2
2
Balbezit
52%
48%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
11
12
Schoten op doel
5
9
Aanvallen
76
58
Gevaarlijke aanvallen
55
31
Corners
5
9
LIVE ADO Den Haag - Ajax 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
34' Doelpunt Ajax Doelpunt E. Jansen Ajax 0-1
42' Doelpunt Ajax Doelpunt S. Verhoeve Ajax 0-2
45' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt P. Rijsdijk ADO Den Haag 1-2
Opstellingen ADO Den Haag - Ajax

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing ADO Den Haag - Ajax

ADO Den Haag en Ajax treffen elkaar in de 4e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat ADO Den Haag en Ajax elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst ADO Den Haag 0
Winst Ajax 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel ADO Den Haag op een 4e positie staat, terwijl we Ajax terugvinden op de 2e plaats.

Tags
ADO Den Haag - Ajax Opstelling ADO Den Haag Opstelling Ajax Live ADO Den Haag - Ajax Live ADO Den Haag - Ajax kijken ADO Den Haag - Ajax kijken Live ADO Den Haag - Ajax stream ADO Den Haag - Ajax Fox Sports Nabeschouwing ADO Den Haag - Ajax Uitslag ADO Den Haag - Ajax Statistieken ADO Den Haag - Ajax Eredivisie Vrouwen 2018/2019 ADO Den Haag - Ajax wedden ADO Den Haag - Ajax gokken ADO Den Haag - Ajax Unibet