Nabeschouwing ADO Den Haag - PSV (2-2) || Eredivisie Vrouwen

Maandag 22 april 2019 - 14:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt ADO Den Haag het maandag 22 april 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - PSV (2-2)

In de Eredivisie Vrouwen heeft de wedstrijd tussen ADO Den Haag en PSV geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door A. Nouwen, waarmee PSV met 0-1 de leiding nam. ADO Den Haag kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Speelman, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 43e minuut zette N. van der Meer zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee ADO Den Haag de leiding in de wedstrijd nam.

Na 75 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat N. Pattiwael de 2-2 maakte voor PSV. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken ADO Den Haag - PSV
Goals
2
2
Balbezit
52%
48%
Schoten totaal
14
18
Schoten op doel
4
12
Aanvallen
80
95
Gevaarlijke aanvallen
37
52
Corners
5
5
LIVE ADO Den Haag - PSV 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Doelpunt PSV Doelpunt A. Nouwen PSV 0-1
34' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt R. Speelman ADO Den Haag 1-1
43' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt N. van der Meer ADO Den Haag 2-1
75' Doelpunt PSV Doelpunt N. Pattiwael PSV 2-2
Opstellingen ADO Den Haag - PSV

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing ADO Den Haag - PSV

ADO Den Haag en PSV treffen elkaar in de 8e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat ADO Den Haag en PSV elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst ADO Den Haag 0
Winst PSV 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel ADO Den Haag op een 4e positie staat, terwijl we PSV terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
ADO Den Haag - PSV Opstelling ADO Den Haag Opstelling PSV Live ADO Den Haag - PSV Live ADO Den Haag - PSV kijken ADO Den Haag - PSV kijken Live ADO Den Haag - PSV stream ADO Den Haag - PSV Fox Sports Nabeschouwing ADO Den Haag - PSV Uitslag ADO Den Haag - PSV Statistieken ADO Den Haag - PSV Eredivisie Vrouwen 2018/2019 ADO Den Haag - PSV wedden ADO Den Haag - PSV gokken ADO Den Haag - PSV Unibet