Nabeschouwing ADO Den Haag - SC Heerenveen (4-1) || Eredivisie Vrouwen

Vrijdag 1 februari 2019 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt ADO Den Haag het vrijdag 1 februari 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - SC Heerenveen (4-1)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen ADO Den Haag en SC Heerenveen is geëindigd in een 4-1 overwinning voor ADO Den Haag.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door P. Rijsdijk, waarmee ADO Den Haag met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 29e minuut voor dat ADO Den Haag via V. Pelova op 2-0 kwam te staan. In de 47e minuut volgde een derde treffer van ADO Den Haag, waarmee R. Speelman zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 61 minuten deed F. Kalma iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van SC Heerenveen werd verkleind tot 3-1. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 84e minuut wist C. Grant namens ADO Den Haag de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van ADO Den Haag.

Wedstrijdstatistieken ADO Den Haag - SC Heerenveen
Goals
4
1
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
13
17
Schoten op doel
10
10
Aanvallen
77
82
Gevaarlijke aanvallen
41
45
Corners
3
8
LIVE ADO Den Haag - SC Heerenveen 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt P. Rijsdijk ADO Den Haag 1-0
29' Penalty ADO Den Haag Penalty V. Pelova ADO Den Haag 2-0
47' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt R. Speelman ADO Den Haag 3-0
61' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt F. Kalma SC Heerenveen 3-1
84' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt C. Grant ADO Den Haag 4-1
Opstellingen ADO Den Haag - SC Heerenveen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing ADO Den Haag - SC Heerenveen

ADO Den Haag en SC Heerenveen treffen elkaar in de 17e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat ADO Den Haag en SC Heerenveen elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst ADO Den Haag 0
Winst SC Heerenveen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel ADO Den Haag op een 4e positie staat, terwijl we SC Heerenveen terugvinden op de 7e plaats.

Tags
ADO Den Haag - SC Heerenveen Opstelling ADO Den Haag Opstelling SC Heerenveen Live ADO Den Haag - SC Heerenveen Live ADO Den Haag - SC Heerenveen kijken ADO Den Haag - SC Heerenveen kijken Live ADO Den Haag - SC Heerenveen stream ADO Den Haag - SC Heerenveen Fox Sports Nabeschouwing ADO Den Haag - SC Heerenveen Uitslag ADO Den Haag - SC Heerenveen Statistieken ADO Den Haag - SC Heerenveen Eredivisie Vrouwen 2018/2019 ADO Den Haag - SC Heerenveen wedden ADO Den Haag - SC Heerenveen gokken ADO Den Haag - SC Heerenveen Unibet