Nabeschouwing Ajax - PEC Zwolle (0-0) || Eredivisie Vrouwen

Vrijdag 29 maart 2019 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt Ajax het vrijdag 29 maart 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Amsterdam.

Via de Ajax - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax - PEC Zwolle (0-0)

In de Eredivisie Vrouwen heeft de wedstrijd tussen Ajax en PEC Zwolle geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Ajax en PEC Zwolle gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. PEC Zwolle kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Wedstrijdstatistieken Ajax - PEC Zwolle
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
7
12
Schoten op doel
1
3
Aanvallen
115
139
Gevaarlijke aanvallen
85
72
Corners
8
2
LIVE Ajax - PEC Zwolle 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Opstellingen Ajax - PEC Zwolle

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Ajax - PEC Zwolle

Ajax en PEC Zwolle treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat Ajax en PEC Zwolle elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst Ajax 0
Winst PEC Zwolle 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ajax op een 1e positie staat, terwijl we PEC Zwolle terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Ajax - PEC Zwolle Opstelling Ajax Opstelling PEC Zwolle Live Ajax - PEC Zwolle Live Ajax - PEC Zwolle kijken Ajax - PEC Zwolle kijken Live Ajax - PEC Zwolle stream Ajax - PEC Zwolle Fox Sports Nabeschouwing Ajax - PEC Zwolle Uitslag Ajax - PEC Zwolle Statistieken Ajax - PEC Zwolle Eredivisie Vrouwen 2018/2019 Ajax - PEC Zwolle wedden Ajax - PEC Zwolle gokken Ajax - PEC Zwolle Unibet