Nabeschouwing Ajax - PSV (1-0) || Eredivisie Vrouwen

Vrijdag 22 februari 2019 - 19:30 uur

Ajax - PSV

In de Eredivisie Vrouwen neemt Ajax het vrijdag 22 februari 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Ajax - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax - PSV (1-0)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen Ajax en PSV is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Ajax.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 69e minuut door L. Røddik Hansen, waarmee Ajax met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Ajax uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Ajax - PSV
Goals
1
0
Balbezit
47%
53%
Schoten totaal
7
12
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
104
140
Gevaarlijke aanvallen
59
102
Corners
1
5
LIVE Ajax - PSV 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
69' Doelpunt Ajax Doelpunt L. Røddik Hansen Ajax 1-0
Opstellingen Ajax - PSV

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Ajax - PSV

Ajax en PSV treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat Ajax en PSV elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst Ajax 0
Winst PSV 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ajax op een 3e positie staat, terwijl we PSV terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Ajax - PSV Opstelling Ajax Opstelling PSV Live Ajax - PSV Live Ajax - PSV kijken Ajax - PSV kijken Live Ajax - PSV stream Ajax - PSV Fox Sports Nabeschouwing Ajax - PSV Uitslag Ajax - PSV Statistieken Ajax - PSV Eredivisie Vrouwen 2018/2019 Ajax - PSV wedden Ajax - PSV gokken Ajax - PSV Unibet