Nabeschouwing Alkmaar Vrouwen - ADO Den Haag (2-3) || Eredivisie Vrouwen

Vrijdag 14 december 2018 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt Alkmaar Vrouwen het vrijdag 14 december 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark AFC '34 in Alkmaar.

Via de Alkmaar Vrouwen - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alkmaar Vrouwen - ADO Den Haag (2-3)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen Alkmaar Vrouwen en ADO Den Haag is geëindigd in een 2-3 overwinning voor ADO Den Haag.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Alkmaar W kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van S. Kets. Alkmaar W vergrootte in de 11e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Bos op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 22e minuut wist ADO Den Haag de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via T. Ziemer.

Na 60 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat V. Pelova de 2-2 maakte voor ADO Den Haag. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk ADO Den Haag dat in de 89e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat A. Daal de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 2-3 eindstand in het voordeel van ADO Den Haag.

Wedstrijdstatistieken Alkmaar Vrouwen - ADO Den Haag
Goals
2
3
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
5
9
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
112
118
Gevaarlijke aanvallen
62
103
Corners
2
12
LIVE Alkmaar Vrouwen - ADO Den Haag 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alkmaar Vrouwen - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt Alkmaar W Doelpunt S. Kets Alkmaar W 1-0
11' Doelpunt Alkmaar W Doelpunt L. Bos Alkmaar W 2-0
22' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt T. Ziemer ADO Den Haag 2-1
60' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt V. Pelova ADO Den Haag 2-2
89' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt A. Daal ADO Den Haag 2-3
Opstellingen Alkmaar Vrouwen - ADO Den Haag

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Alkmaar Vrouwen - ADO Den Haag

Alkmaar Vrouwen en ADO Den Haag treffen elkaar in de 15e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat Alkmaar Vrouwen en ADO Den Haag elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst Alkmaar Vrouwen 0
Winst ADO Den Haag 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Alkmaar Vrouwen op een 5e positie staat, terwijl we ADO Den Haag terugvinden op de 3e plaats.

Tags
Alkmaar Vrouwen - ADO Den Haag Opstelling Alkmaar Vrouwen Opstelling ADO Den Haag Live Alkmaar Vrouwen - ADO Den Haag Live Alkmaar Vrouwen - ADO Den Haag kijken Alkmaar Vrouwen - ADO Den Haag kijken Live Alkmaar Vrouwen - ADO Den Haag stream Alkmaar Vrouwen - ADO Den Haag Fox Sports Nabeschouwing Alkmaar Vrouwen - ADO Den Haag Uitslag Alkmaar Vrouwen - ADO Den Haag Statistieken Alkmaar Vrouwen - ADO Den Haag Eredivisie Vrouwen 2018/2019 Alkmaar Vrouwen - ADO Den Haag wedden Alkmaar Vrouwen - ADO Den Haag gokken Alkmaar Vrouwen - ADO Den Haag Unibet