Nabeschouwing Alkmaar Vrouwen - PSV (0-3) || Eredivisie Vrouwen

Dinsdag 27 november 2018 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt Alkmaar Vrouwen het dinsdag 27 november 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark AFC '34 in Alkmaar.

Via de Alkmaar Vrouwen - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alkmaar Vrouwen - PSV (0-3)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen Alkmaar Vrouwen en PSV is geëindigd in een 0-3 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door K. Snoeijs, waarmee PSV met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name PSV dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-3 overwinning in het voordeel van PSV.

Wedstrijdstatistieken Alkmaar Vrouwen - PSV
Balbezit
43%
57%
Schoten totaal
4
16
Schoten op doel
0
9
Aanvallen
103
139
Gevaarlijke aanvallen
58
100
Corners
1
7
LIVE Alkmaar Vrouwen - PSV 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alkmaar Vrouwen - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Doelpunt PSV Doelpunt K. Snoeijs PSV 0-1
Opstellingen Alkmaar Vrouwen - PSV

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Alkmaar Vrouwen - PSV

Alkmaar Vrouwen en PSV treffen elkaar in de 11e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat Alkmaar Vrouwen en PSV elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst Alkmaar Vrouwen 0
Winst PSV 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Alkmaar Vrouwen op een 5e positie staat, terwijl we PSV terugvinden op de 1e plaats.

Tags
Alkmaar Vrouwen - PSV Opstelling Alkmaar Vrouwen Opstelling PSV Live Alkmaar Vrouwen - PSV Live Alkmaar Vrouwen - PSV kijken Alkmaar Vrouwen - PSV kijken Live Alkmaar Vrouwen - PSV stream Alkmaar Vrouwen - PSV Fox Sports Nabeschouwing Alkmaar Vrouwen - PSV Uitslag Alkmaar Vrouwen - PSV Statistieken Alkmaar Vrouwen - PSV Eredivisie Vrouwen 2018/2019 Alkmaar Vrouwen - PSV wedden Alkmaar Vrouwen - PSV gokken Alkmaar Vrouwen - PSV Unibet