Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - Achilles '29 (1-0) || Eredivisie Vrouwen

Vrijdag 22 februari 2019 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt Excelsior Barendrecht Vrouwen het vrijdag 22 februari 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Achilles '29. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Excelsior Barendrecht Vrouwen - Achilles '29 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - Achilles '29 (1-0)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen Excelsior Barendrecht Vrouwen en Achilles '29 is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Excelsior Barendrecht Vrouwen.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door E. Koster, waarmee Excelsior Barendrecht W met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Excelsior Barendrecht Vrouwen dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Excelsior Barendrecht Vrouwen.

Wedstrijdstatistieken Excelsior Barendrecht Vrouwen - Achilles '29
Goals
1
0
Balbezit
64%
36%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
31
5
Schoten op doel
21
2
Aanvallen
63
31
Gevaarlijke aanvallen
52
22
Corners
8
1
LIVE Excelsior Barendrecht Vrouwen - Achilles '29 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior Barendrecht Vrouwen - Achilles '29 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Doelpunt Excelsior Barendrecht W Doelpunt E. Koster Excelsior Barendrecht W 1-0
Opstellingen Excelsior Barendrecht Vrouwen - Achilles '29

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - Achilles '29

Excelsior Barendrecht Vrouwen en Achilles '29 treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat Excelsior Barendrecht Vrouwen en Achilles '29 elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst Excelsior Barendrecht Vrouwen 0
Winst Achilles '29 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Excelsior Barendrecht Vrouwen op een 3e positie staat, terwijl we Achilles '29 terugvinden op de 4e plaats.

Tags
Excelsior Barendrecht Vrouwen - Achilles '29 Opstelling Excelsior Barendrecht Vrouwen Opstelling Achilles '29 Live Excelsior Barendrecht Vrouwen - Achilles '29 Live Excelsior Barendrecht Vrouwen - Achilles '29 kijken Excelsior Barendrecht Vrouwen - Achilles '29 kijken Live Excelsior Barendrecht Vrouwen - Achilles '29 stream Excelsior Barendrecht Vrouwen - Achilles '29 Fox Sports Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - Achilles '29 Uitslag Excelsior Barendrecht Vrouwen - Achilles '29 Statistieken Excelsior Barendrecht Vrouwen - Achilles '29 Eredivisie Vrouwen 2018/2019 Excelsior Barendrecht Vrouwen - Achilles '29 wedden Excelsior Barendrecht Vrouwen - Achilles '29 gokken Excelsior Barendrecht Vrouwen - Achilles '29 Unibet