Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen (1-1) || Eredivisie Vrouwen

Dinsdag 19 maart 2019 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt Excelsior Barendrecht Vrouwen het dinsdag 19 maart 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Alkmaar Vrouwen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Bongerd in Barendrecht.

Via de Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen (1-1)

In de Eredivisie Vrouwen heeft de wedstrijd tussen Excelsior Barendrecht Vrouwen en Alkmaar Vrouwen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door S. Henriquez, waarmee Excelsior Barendrecht W met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Excelsior Barendrecht Vrouwen dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-1 overwinning in het voordeel van .

Wedstrijdstatistieken Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen
Goals
1
1
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
18
13
Schoten op doel
8
3
Aanvallen
147
154
Gevaarlijke aanvallen
103
84
Corners
14
5
LIVE Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
44' Doelpunt Excelsior Barendrecht W Doelpunt S. Henriquez Excelsior Barendrecht W 1-0
Opstellingen Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen

Excelsior Barendrecht Vrouwen en Alkmaar Vrouwen treffen elkaar in de 4e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat Excelsior Barendrecht Vrouwen en Alkmaar Vrouwen elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst Excelsior Barendrecht Vrouwen 0
Winst Alkmaar Vrouwen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Excelsior Barendrecht Vrouwen op een 3e positie staat, terwijl we Alkmaar Vrouwen terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen Opstelling Excelsior Barendrecht Vrouwen Opstelling Alkmaar Vrouwen Live Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen Live Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen kijken Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen kijken Live Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen stream Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen Fox Sports Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen Uitslag Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen Statistieken Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen Eredivisie Vrouwen 2018/2019 Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen wedden Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen gokken Excelsior Barendrecht Vrouwen - Alkmaar Vrouwen Unibet