Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen (2-2) || Eredivisie Vrouwen

Vrijdag 16 november 2018 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt Excelsior Barendrecht Vrouwen het vrijdag 16 november 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Bongerd in Barendrecht.

Via de Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen (2-2)

In de Eredivisie Vrouwen heeft de wedstrijd tussen Excelsior Barendrecht Vrouwen en SC Heerenveen geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. De wedstrijd zou uiteindelijk eindigen met een 2-2 score.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. SC Heerenveen kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van F. Kalma. SC Heerenveen vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Q. Sabajo op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut wist Excelsior Barendrecht W de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via J. Amani.

Na 72 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Henriquez de 2-2 maakte voor Excelsior Barendrecht W.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

Wedstrijdstatistieken Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen
Goals
2
2
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
17
12
Schoten op doel
6
8
Aanvallen
157
147
Gevaarlijke aanvallen
111
71
Corners
5
4
LIVE Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt F. Kalma SC Heerenveen 0-1
21' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt Q. Sabajo SC Heerenveen 0-2
44' Doelpunt Excelsior Barendrecht W Doelpunt J. Amani Excelsior Barendrecht W 1-2
72' Doelpunt Excelsior Barendrecht W Doelpunt S. Henriquez Excelsior Barendrecht W 2-2
Opstellingen Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen
De opstellingen van Excelsior Barendrecht Vrouwen en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Excelsior Barendrecht Vrouwen
# Speler Pos.
1 Isa Pothof K
4 Fréderique Nieuwland V
2 Nikki Ridder V
3 Nidia Bos V
5 Renee Zoutewelle V
8 Eline Koster M
10 Carmen Simonis M
6 Nikki IJzerman M
16 Marthe van Erk A
11 Jolina Amani A
12 Sherallin Henriquez A
Wissels Excelsior Barendrecht Vrouwen
# Speler Pos.
20 Ricci Geenen K
14 Kim Hendriks M
17 Annemiek Kruijthof M
18 Senna El Messaoudi M
7 Sharona Versluis A
24 Nadine de Breij A
19 Lotte Bovy A
Wissels SC Heerenveen
# Speler Pos.
16 Justine van der Werf K
8 Elise Meijerink V
13 Wiëlle Douma V
6 Caroline Verleg M
15 Dana Philippo A
21 Kim van Velzen A
Voorbeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen

Excelsior Barendrecht Vrouwen en SC Heerenveen treffen elkaar in de 9e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat Excelsior Barendrecht Vrouwen en SC Heerenveen elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst Excelsior Barendrecht Vrouwen 0
Winst SC Heerenveen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Excelsior Barendrecht Vrouwen op een 8e positie staat, terwijl we SC Heerenveen terugvinden op de 6e plaats.

Tags
Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen Opstelling Excelsior Barendrecht Vrouwen Opstelling SC Heerenveen Live Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen Live Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen kijken Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen kijken Live Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen stream Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen Fox Sports Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen Uitslag Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen Statistieken Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen Eredivisie Vrouwen 2018/2019 Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen wedden Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen gokken Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen Unibet