Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen (0-4) || Eredivisie Vrouwen

Vrijdag 29 maart 2019 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt Excelsior Barendrecht Vrouwen het vrijdag 29 maart 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Bongerd in Barendrecht.

Via de Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen (0-4)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen Excelsior Barendrecht Vrouwen en SC Heerenveen is geëindigd in een 0-4 overwinning voor SC Heerenveen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door S. Admiraal, waarmee SC Heerenveen met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-4 overwinning in het voordeel van SC Heerenveen.

Wedstrijdstatistieken Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen
LIVE Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
8' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt S. Admiraal SC Heerenveen 0-1
Opstellingen Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen

Excelsior Barendrecht Vrouwen en SC Heerenveen treffen elkaar in de 6e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat Excelsior Barendrecht Vrouwen en SC Heerenveen elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst Excelsior Barendrecht Vrouwen 0
Winst SC Heerenveen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Excelsior Barendrecht Vrouwen op een 3e positie staat, terwijl we SC Heerenveen terugvinden op de 1e plaats.

Tags
Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen Opstelling Excelsior Barendrecht Vrouwen Opstelling SC Heerenveen Live Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen Live Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen kijken Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen kijken Live Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen stream Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen Fox Sports Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen Uitslag Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen Statistieken Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen Eredivisie Vrouwen 2018/2019 Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen wedden Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen gokken Excelsior Barendrecht Vrouwen - SC Heerenveen Unibet