Nabeschouwing FC Twente - PSV (1-1) || Eredivisie Vrouwen

Dinsdag 19 maart 2019 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt FC Twente het dinsdag 19 maart 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark 't Wilbert (Hengelo OV) in Hengelo OV.

Via de FC Twente - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Twente - PSV (1-1)

In de Eredivisie Vrouwen heeft de wedstrijd tussen FC Twente en PSV geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door J. Kuijpers, waarmee PSV met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name FC Twente dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-1 overwinning in het voordeel van .

Wedstrijdstatistieken FC Twente - PSV
Goals
1
1
Balbezit
59%
41%
Schoten totaal
13
11
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
125
105
Gevaarlijke aanvallen
64
46
Corners
4
2
LIVE FC Twente - PSV 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Twente - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
42' Doelpunt PSV Doelpunt J. Kuijpers PSV 0-1
Opstellingen FC Twente - PSV

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing FC Twente - PSV

FC Twente en PSV treffen elkaar in de 4e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat FC Twente en PSV elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst FC Twente 0
Winst PSV 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel FC Twente op een 1e positie staat, terwijl we PSV terugvinden op de 3e plaats.

Tags
FC Twente - PSV Opstelling FC Twente Opstelling PSV Live FC Twente - PSV Live FC Twente - PSV kijken FC Twente - PSV kijken Live FC Twente - PSV stream FC Twente - PSV Fox Sports Nabeschouwing FC Twente - PSV Uitslag FC Twente - PSV Statistieken FC Twente - PSV Eredivisie Vrouwen 2018/2019 FC Twente - PSV wedden FC Twente - PSV gokken FC Twente - PSV Unibet