Nabeschouwing PEC Zwolle - Ajax (0-4) || Eredivisie Vrouwen

Vrijdag 15 februari 2019 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt PEC Zwolle het vrijdag 15 februari 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de PEC Zwolle - Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PEC Zwolle - Ajax (0-4)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen PEC Zwolle en Ajax is geëindigd in een 0-4 overwinning voor Ajax.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door E. Bakker, waarmee Ajax met 0-1 de leiding nam. Ajax vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Bakker op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 33e minuut volgde een derde treffer van Ajax, waarmee L. Røddik Hansen zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Ajax in de 86e minuut, nadat E. Jansen de 0-4 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Ajax.

Wedstrijdstatistieken PEC Zwolle - Ajax
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
16
6
Schoten op doel
4
5
Aanvallen
81
81
Gevaarlijke aanvallen
71
47
Corners
2
2
LIVE PEC Zwolle - Ajax 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PEC Zwolle - Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Doelpunt Ajax Doelpunt E. Bakker Ajax 0-1
29' Doelpunt Ajax Doelpunt L. Bakker Ajax 0-2
33' Doelpunt Ajax Doelpunt L. Røddik Hansen Ajax 0-3
86' Doelpunt Ajax Doelpunt E. Jansen Ajax 0-4
Opstellingen PEC Zwolle - Ajax

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing PEC Zwolle - Ajax

PEC Zwolle en Ajax treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019. Beide teams zullen het nieuwe Eredivisie Vrouwen seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat PEC Zwolle en Ajax elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst PEC Zwolle 0
Winst Ajax 0
Gelijkspel 0
Totaal
Tags
PEC Zwolle - Ajax Opstelling PEC Zwolle Opstelling Ajax Live PEC Zwolle - Ajax Live PEC Zwolle - Ajax kijken PEC Zwolle - Ajax kijken Live PEC Zwolle - Ajax stream PEC Zwolle - Ajax Fox Sports Nabeschouwing PEC Zwolle - Ajax Uitslag PEC Zwolle - Ajax Statistieken PEC Zwolle - Ajax Eredivisie Vrouwen 2018/2019 PEC Zwolle - Ajax wedden PEC Zwolle - Ajax gokken PEC Zwolle - Ajax Unibet