Nabeschouwing PSV - PEC Zwolle (4-0) || Eredivisie Vrouwen

Vrijdag 1 februari 2019 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt PSV het vrijdag 1 februari 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex De Herdgang in Eindhoven.

Via de PSV - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - PEC Zwolle (4-0)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen PSV en PEC Zwolle is geëindigd in een 4-0 overwinning voor PSV.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door A. Kristjansdóttir, waarmee PSV met 1-0 de leiding nam. PSV vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Kristjansdóttir op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut volgde een derde treffer van PSV, waarmee J. Kuijpers zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor PSV in de 87e minuut, nadat B. Þorvaldsdóttir de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor PSV.

Wedstrijdstatistieken PSV - PEC Zwolle
Goals
4
0
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
19
10
Schoten op doel
11
5
Aanvallen
134
121
Gevaarlijke aanvallen
68
39
Corners
8
1
LIVE PSV - PEC Zwolle 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt PSV Doelpunt A. Kristjansdóttir PSV 1-0
45' Doelpunt PSV Doelpunt A. Kristjansdóttir PSV 2-0
72' Doelpunt PSV Doelpunt J. Kuijpers PSV 3-0
87' Doelpunt PSV Doelpunt B. Þorvaldsdóttir PSV 4-0
Opstellingen PSV - PEC Zwolle

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing PSV - PEC Zwolle

PSV en PEC Zwolle treffen elkaar in de 17e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat PSV en PEC Zwolle elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst PSV 0
Winst PEC Zwolle 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PSV op een 1e positie staat, terwijl we PEC Zwolle terugvinden op de 5e plaats.

Tags
PSV - PEC Zwolle Opstelling PSV Opstelling PEC Zwolle Live PSV - PEC Zwolle Live PSV - PEC Zwolle kijken PSV - PEC Zwolle kijken Live PSV - PEC Zwolle stream PSV - PEC Zwolle Fox Sports Nabeschouwing PSV - PEC Zwolle Uitslag PSV - PEC Zwolle Statistieken PSV - PEC Zwolle Eredivisie Vrouwen 2018/2019 PSV - PEC Zwolle wedden PSV - PEC Zwolle gokken PSV - PEC Zwolle Unibet