Nabeschouwing PSV - SC Heerenveen (6-1) || Eredivisie Vrouwen

Vrijdag 30 november 2018 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt PSV het vrijdag 30 november 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex De Herdgang in Eindhoven.

Via de PSV - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - SC Heerenveen (6-1)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen PSV en SC Heerenveen is geëindigd in een 6-1 overwinning voor PSV.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door N. van den Heuvel, waarmee SC Heerenveen met 0-1 de leiding nam. PSV kwam in de 18e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. van Dooren, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 34e minuut zette S. Yuceil zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee PSV de leiding in de wedstrijd nam.

Na 54 minuten werd de voorsprong voor PSV vergroot nadat K. Snoeijs de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 69e minuut nadat M. Williams namens PSV de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. In de 80e minuut was het A. Nouwen van PSV wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 5-1 scoorde. Namens PSV mocht K. Snoeijs in de 85e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 6-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 6-1 stand in het voordeel van PSV.

Wedstrijdstatistieken PSV - SC Heerenveen
Goals
6
1
Balbezit
57%
43%
Schoten totaal
22
10
Schoten op doel
10
2
Aanvallen
143
118
Gevaarlijke aanvallen
104
51
Corners
5
0
LIVE PSV - SC Heerenveen 6-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt N. van den Heuvel SC Heerenveen 0-1
18' Doelpunt PSV Doelpunt K. van Dooren PSV 1-1
34' Doelpunt PSV Doelpunt S. Yuceil PSV 2-1
54' Doelpunt PSV Doelpunt K. Snoeijs PSV 3-1
69' Doelpunt PSV Doelpunt M. Williams PSV 4-1
80' Doelpunt PSV Doelpunt A. Nouwen PSV 5-1
85' Doelpunt PSV Doelpunt K. Snoeijs PSV 6-1
Opstellingen PSV - SC Heerenveen

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing PSV - SC Heerenveen

PSV en SC Heerenveen treffen elkaar in de 12e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat PSV en SC Heerenveen elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst PSV 0
Winst SC Heerenveen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PSV op een 1e positie staat, terwijl we SC Heerenveen terugvinden op de 6e plaats.

Tags
PSV - SC Heerenveen Opstelling PSV Opstelling SC Heerenveen Live PSV - SC Heerenveen Live PSV - SC Heerenveen kijken PSV - SC Heerenveen kijken Live PSV - SC Heerenveen stream PSV - SC Heerenveen Fox Sports Nabeschouwing PSV - SC Heerenveen Uitslag PSV - SC Heerenveen Statistieken PSV - SC Heerenveen Eredivisie Vrouwen 2018/2019 PSV - SC Heerenveen wedden PSV - SC Heerenveen gokken PSV - SC Heerenveen Unibet