Nabeschouwing SC Heerenveen - Achilles '29 (6-0) || Eredivisie Vrouwen 2018/2019

Dinsdag 27 november 2018 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen 2018/2019 neemt SC Heerenveen het dinsdag 27 november 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Achilles '29. De wedstrijd wordt gespeeld in Abe Lenstra Stadion in Heerenveen.

Via de SC Heerenveen - Achilles '29 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - Achilles '29 (6-0)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen SC Heerenveen en Achilles '29 is geëindigd in een 6-0 overwinning voor SC Heerenveen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door T. Hoekstra, waarmee SC Heerenveen W met 1-0 de leiding nam. SC Heerenveen W vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Hoekstra op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 45e minuut volgde een derde treffer van SC Heerenveen W, waarmee K. Casparij zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam SC Heerenveen W geen gas terug, waardoor in de 57e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van T. Hoekstra. De 5-0 voor SC Heerenveen W volgde even later in de 82e minuut nadat K. Casparij namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 91e minuut en kwam op naam te staan van SC Heerenveen W speler T. Hoekstra, die daarmee tekende voor de 6-0.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 6-0 eindstand in het voordeel van SC Heerenveen, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE SC Heerenveen - Achilles '29 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - Achilles '29 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt SC Heerenveen W Doelpunt T. Hoekstra SC Heerenveen W 1-0
42' Doelpunt SC Heerenveen W Doelpunt T. Hoekstra SC Heerenveen W 2-0
45' Doelpunt SC Heerenveen W Doelpunt K. Casparij SC Heerenveen W 3-0
57' Doelpunt SC Heerenveen W Doelpunt T. Hoekstra SC Heerenveen W 4-0
82' Doelpunt SC Heerenveen W Doelpunt K. Casparij SC Heerenveen W 5-0
91' Doelpunt SC Heerenveen W Doelpunt T. Hoekstra SC Heerenveen W 6-0
Video hoogtepunten en samenvatting SC Heerenveen - Achilles '29
Opstellingen SC Heerenveen - Achilles '29

Voorbeschouwing SC Heerenveen - Achilles '29

SC Heerenveen en Achilles '29 treffen elkaar in de 11e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

De vorige ontmoeting tussen SC Heerenveen en Achilles '29 in de Eredivisie Vrouwen vond plaats op 14 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor SC Heerenveen. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is SC Heerenveen favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Achilles '29 slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst SC Heerenveen 1
Winst Achilles '29 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SC Heerenveen op een 7e positie staat, terwijl we Achilles '29 terugvinden op de 9e plaats.