Nabeschouwing SC Heerenveen - Alkmaar Vrouwen (1-1) || Eredivisie Vrouwen

Vrijdag 22 maart 2019 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt SC Heerenveen het vrijdag 22 maart 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Alkmaar Vrouwen. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Skoatterwâld in Heerenveen.

Via de SC Heerenveen - Alkmaar Vrouwen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - Alkmaar Vrouwen (1-1)

In de Eredivisie Vrouwen heeft de wedstrijd tussen SC Heerenveen en Alkmaar Vrouwen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door T. Hoekstra, waarmee SC Heerenveen met 1-0 de leiding nam. Alkmaar W kwam na 64 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van B. Rijks, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken SC Heerenveen - Alkmaar Vrouwen
Goals
1
1
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
8
6
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
161
112
Gevaarlijke aanvallen
86
73
Corners
9
4
LIVE SC Heerenveen - Alkmaar Vrouwen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - Alkmaar Vrouwen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
40' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt T. Hoekstra SC Heerenveen 1-0
64' Doelpunt Alkmaar W Doelpunt B. Rijks Alkmaar W 1-1
Opstellingen SC Heerenveen - Alkmaar Vrouwen
De opstellingen van SC Heerenveen en Alkmaar Vrouwen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal SC Heerenveen
# Speler Pos.
1 Devi Venema K
24 Esmay Bruil V
3 Dominique Nathalie Ypema V
14 Laura Strik M
7 Quinty Sabajo M
12 Melanie Bross M
15 Dana Philippo A
19 Tiny Hoekstra A
22 Suzanne Admiraal A
9 Fenna Kalma A
20 Elze Huls A
Basiselftal Alkmaar Vrouwen
# Speler Pos.
16 Nicolle Martens K
2 Jasmijn Duppen V
3 Anna Ursem V
4 Beau Rijks V
8 Louise Bos V
12 Silvie van der Plas M
20 Nena Hopmans M
6 Yvette Derks M
11 Simone Kets A
22 Chimera Ripa A
14 Jolet Lommen A
Wissels Alkmaar Vrouwen
# Speler Pos.
1 Paulina Quaye K
18 Sanne Koopman M
5 Jamie Altelaar M
15 Chanté Dompig A
9 Chelsea Kenton A
10 Anne-Fleur Duppen A
13 Anna Knol A
Voorbeschouwing SC Heerenveen - Alkmaar Vrouwen

SC Heerenveen en Alkmaar Vrouwen treffen elkaar in de 5e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat SC Heerenveen en Alkmaar Vrouwen elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst SC Heerenveen 0
Winst Alkmaar Vrouwen 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SC Heerenveen op een 1e positie staat, terwijl we Alkmaar Vrouwen terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is hagel.

Tags
SC Heerenveen - Alkmaar Vrouwen Opstelling SC Heerenveen Opstelling Alkmaar Vrouwen Live SC Heerenveen - Alkmaar Vrouwen Live SC Heerenveen - Alkmaar Vrouwen kijken SC Heerenveen - Alkmaar Vrouwen kijken Live SC Heerenveen - Alkmaar Vrouwen stream SC Heerenveen - Alkmaar Vrouwen Fox Sports Nabeschouwing SC Heerenveen - Alkmaar Vrouwen Uitslag SC Heerenveen - Alkmaar Vrouwen Statistieken SC Heerenveen - Alkmaar Vrouwen Eredivisie Vrouwen 2018/2019 SC Heerenveen - Alkmaar Vrouwen wedden SC Heerenveen - Alkmaar Vrouwen gokken SC Heerenveen - Alkmaar Vrouwen Unibet