Nabeschouwing SC Heerenveen - PEC Zwolle (3-3) || Eredivisie Vrouwen

Dinsdag 18 december 2018 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt SC Heerenveen het dinsdag 18 december 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark Skoatterwâld in Heerenveen.

Via de SC Heerenveen - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - PEC Zwolle (3-3)

In de Eredivisie Vrouwen heeft de wedstrijd tussen SC Heerenveen en PEC Zwolle geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. De wedstrijd zou uiteindelijk eindigen met een 3-3 score.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door R. Doejaaren, waarmee PEC Zwolle met 0-1 de leiding nam. SC Heerenveen kwam in de 22e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Casparij, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 36e minuut zette L. Strik zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee SC Heerenveen de leiding in de wedstrijd nam.

Na 43 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat B. Roof de 2-2 maakte voor PEC Zwolle. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk PEC Zwolle dat in de 69e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat B. Roof de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

Wedstrijdstatistieken SC Heerenveen - PEC Zwolle
Goals
3
3
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
10
16
Schoten op doel
6
10
Aanvallen
112
122
Gevaarlijke aanvallen
58
59
Corners
7
5
LIVE SC Heerenveen - PEC Zwolle 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt R. Doejaaren PEC Zwolle 0-1
22' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt K. Casparij SC Heerenveen 1-1
36' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt L. Strik SC Heerenveen 2-1
43' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt B. Roof PEC Zwolle 2-2
69' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt B. Roof PEC Zwolle 2-3
Opstellingen SC Heerenveen - PEC Zwolle

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing SC Heerenveen - PEC Zwolle

SC Heerenveen en PEC Zwolle treffen elkaar in de 13e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2018/2019.

Het is voor het eerst dat SC Heerenveen en PEC Zwolle elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst SC Heerenveen 0
Winst PEC Zwolle 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SC Heerenveen op een 7e positie staat, terwijl we PEC Zwolle terugvinden op de 6e plaats.

Tags
SC Heerenveen - PEC Zwolle Opstelling SC Heerenveen Opstelling PEC Zwolle Live SC Heerenveen - PEC Zwolle Live SC Heerenveen - PEC Zwolle kijken SC Heerenveen - PEC Zwolle kijken Live SC Heerenveen - PEC Zwolle stream SC Heerenveen - PEC Zwolle Fox Sports Nabeschouwing SC Heerenveen - PEC Zwolle Uitslag SC Heerenveen - PEC Zwolle Statistieken SC Heerenveen - PEC Zwolle Eredivisie Vrouwen 2018/2019 SC Heerenveen - PEC Zwolle wedden SC Heerenveen - PEC Zwolle gokken SC Heerenveen - PEC Zwolle Unibet