Nabeschouwing Ajax - FC Twente (2-1) || Eredivisie Vrouwen

Vrijdag 20 september 2019 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt Ajax het vrijdag 20 september 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen FC Twente. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark De Toekomst in Duivendrecht.

Via de Ajax - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ajax - FC Twente (2-1)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen Ajax en FC Twente is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Ajax. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door D. van Lunteren, waarmee Ajax met 1-0 de leiding nam. FC Twente kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Jansen, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 81e minuut zette E. Bakker zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Ajax de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Ajax dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Ajax - FC Twente
Goals
2
1
Balbezit
63%
37%
Schoten totaal
11
6
Schoten op doel
7
3
Aanvallen
104
81
Gevaarlijke aanvallen
67
42
Corners
6
0
LIVE Ajax - FC Twente 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ajax - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
28' Doelpunt Ajax Doelpunt D. van Lunteren Ajax 1-0
53' Doelpunt FC Twente Doelpunt B. Jansen FC Twente 1-1
81' Doelpunt Ajax Doelpunt E. Bakker Ajax 2-1
Opstellingen Ajax - FC Twente

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Ajax - FC Twente

Ajax en FC Twente treffen elkaar in de 4e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2019/2020.

Het is voor het eerst dat Ajax en FC Twente elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst Ajax 0
Winst FC Twente 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ajax op een 2e positie staat, terwijl we FC Twente terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Ajax - FC Twente Opstelling Ajax Opstelling FC Twente Live Ajax - FC Twente Live Ajax - FC Twente kijken Ajax - FC Twente kijken Live Ajax - FC Twente stream Ajax - FC Twente Fox Sports Nabeschouwing Ajax - FC Twente Uitslag Ajax - FC Twente Statistieken Ajax - FC Twente Eredivisie Vrouwen 2019/2020 Ajax - FC Twente wedden Ajax - FC Twente gokken Ajax - FC Twente Unibet