Nabeschouwing PSV - ADO Den Haag (1-1) || Eredivisie Vrouwen

Vrijdag 20 september 2019 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt PSV het vrijdag 20 september 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in De Herdgang in Eindhoven.

Via de PSV - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - ADO Den Haag (1-1)

In de Eredivisie Vrouwen heeft de wedstrijd tussen PSV en ADO Den Haag geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door K. Snoeijs, waarmee PSV met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat ADO Den Haag het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 88e minuut was het namelijk C. Grant die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken PSV - ADO Den Haag
Goals
1
1
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
11
11
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
110
80
Gevaarlijke aanvallen
49
37
Corners
3
4
LIVE PSV - ADO Den Haag 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
26' Doelpunt PSV Doelpunt K. Snoeijs PSV 1-0
88' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt C. Grant ADO Den Haag 1-1
Opstellingen PSV - ADO Den Haag

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing PSV - ADO Den Haag

PSV en ADO Den Haag treffen elkaar in de 4e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2019/2020.

Het is voor het eerst dat PSV en ADO Den Haag elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst PSV 0
Winst ADO Den Haag 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PSV op een 1e positie staat, terwijl we ADO Den Haag terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
PSV - ADO Den Haag Opstelling PSV Opstelling ADO Den Haag Live PSV - ADO Den Haag Live PSV - ADO Den Haag kijken PSV - ADO Den Haag kijken Live PSV - ADO Den Haag stream PSV - ADO Den Haag Fox Sports Nabeschouwing PSV - ADO Den Haag Uitslag PSV - ADO Den Haag Statistieken PSV - ADO Den Haag Eredivisie Vrouwen 2019/2020 PSV - ADO Den Haag wedden PSV - ADO Den Haag gokken PSV - ADO Den Haag Unibet