Nabeschouwing SC Heerenveen - PSV (1-4) || Eredivisie Vrouwen

Vrijdag 23 augustus 2019 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt SC Heerenveen het vrijdag 23 augustus 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Abe Lenstra Stadion in Heerenveen.

Via de SC Heerenveen - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - PSV (1-4)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen SC Heerenveen en PSV is geëindigd in een 1-4 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door J. Kuijpers, waarmee PSV met 0-1 de leiding nam. SC Heerenveen kwam in de 14e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Bross, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 24e minuut zette J. Smits zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee PSV de leiding in de wedstrijd nam.

Na 53 minuten werd de voorsprong voor PSV vergroot nadat S. Yuceil de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 83e minuut wist J. Smits namens PSV de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van PSV.

Wedstrijdstatistieken SC Heerenveen - PSV
Goals
1
4
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
6
11
Schoten op doel
3
6
Aanvallen
64
60
Gevaarlijke aanvallen
54
50
Corners
2
5
LIVE SC Heerenveen - PSV 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Doelpunt PSV Doelpunt J. Kuijpers PSV 0-1
14' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt M. Bross SC Heerenveen 1-1
24' Doelpunt PSV Doelpunt J. Smits PSV 1-2
53' Doelpunt PSV Doelpunt S. Yuceil PSV 1-3
83' Doelpunt PSV Doelpunt J. Smits PSV 1-4
Opstellingen SC Heerenveen - PSV

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing SC Heerenveen - PSV

SC Heerenveen en PSV treffen elkaar in de 1e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2019/2020. Beide teams zullen het nieuwe Eredivisie Vrouwen seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat SC Heerenveen en PSV elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst SC Heerenveen 0
Winst PSV 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
SC Heerenveen - PSV Opstelling SC Heerenveen Opstelling PSV Live SC Heerenveen - PSV Live SC Heerenveen - PSV kijken SC Heerenveen - PSV kijken Live SC Heerenveen - PSV stream SC Heerenveen - PSV Fox Sports Nabeschouwing SC Heerenveen - PSV Uitslag SC Heerenveen - PSV Statistieken SC Heerenveen - PSV Eredivisie Vrouwen 2019/2020 SC Heerenveen - PSV wedden SC Heerenveen - PSV gokken SC Heerenveen - PSV Unibet