Nabeschouwing Alkmaar Vrouwen - PEC Zwolle (3-3) || Eredivisie Vrouwen 2020/2021

Vrijdag 30 april 2021 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen 2020/2021 neemt Alkmaar Vrouwen het vrijdag 30 april 2021 om 19:30 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportpark AFC '34 in Alkmaar.

Via de Alkmaar Vrouwen - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Alkmaar Vrouwen - PEC Zwolle (3-3)

De Eredivisie Vrouwen 2020/2021 wedstrijd tussen Alkmaar Vrouwen en PEC Zwolle geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door C. Ripa, waarmee VV Alkmaar W met 1-0 de leiding nam. PEC Zwolle W kwam in de 38e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. van Olst, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 53e minuut zette M. Bennink zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee PEC Zwolle W de leiding in de wedstrijd nam.

Na 68 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat C. Ripa de 2-2 maakte voor VV Alkmaar W. VV Alkmaar W leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 80 minuten op voorsprong na een goal van S. Koopman: 3-2. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor PEC Zwolle W. In de 83e minuut was het E. Maatman die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Alkmaar Vrouwen - PEC Zwolle 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Alkmaar Vrouwen - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart VV Alkmaar W Gele kaart voor N. Stoop VV Alkmaar W
29' Gele kaart PEC Zwolle W Gele kaart voor D. Noordman PEC Zwolle W
33' Doelpunt VV Alkmaar W Doelpunt C. Ripa met assist van S. Koopman VV Alkmaar W 1-0
38' Doelpunt PEC Zwolle W Doelpunt M. van Olst PEC Zwolle W 1-1
46' Wissel VV Alkmaar W Wissel M. Boogaard voor E. Maass VV Alkmaar W
53' Doelpunt PEC Zwolle W Doelpunt M. Bennink PEC Zwolle W 1-2
59' Wissel PEC Zwolle W Wissel C. Tiemens voor J. Diekman PEC Zwolle W
59' Wissel PEC Zwolle W Wissel E. Maatman voor M. van Olst PEC Zwolle W
67' Wissel VV Alkmaar W Wissel S. Hassani voor A. Kruijthof VV Alkmaar W
68' Doelpunt VV Alkmaar W Doelpunt C. Ripa VV Alkmaar W 2-2
80' Doelpunt VV Alkmaar W Doelpunt S. Koopman VV Alkmaar W 3-2
81' Wissel PEC Zwolle W Wissel P. Hindriksen voor D. Bruinenberg PEC Zwolle W
83' Doelpunt PEC Zwolle W Doelpunt E. Maatman PEC Zwolle W 3-3
84' Wissel VV Alkmaar W Wissel M. Robichon voor E. Henschen VV Alkmaar W
84' Wissel PEC Zwolle W Wissel T. van Bentem voor M. Bennink PEC Zwolle W
Video hoogtepunten en samenvatting Alkmaar Vrouwen - PEC Zwolle
Opstellingen Alkmaar Vrouwen - PEC Zwolle
De opstellingen van Alkmaar Vrouwen en PEC Zwolle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.