Nabeschouwing SC Heerenveen - Excelsior Barendrecht Vrouwen (1-1) || Eredivisie Vrouwen 2020/2021

Dinsdag 18 mei 2021 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen 2020/2021 neemt SC Heerenveen het dinsdag 18 mei 2021 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Excelsior Barendrecht Vrouwen.

Via de SC Heerenveen - Excelsior Barendrecht Vrouwen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - Excelsior Barendrecht Vrouwen (1-1)

De Eredivisie Vrouwen 2020/2021 wedstrijd tussen SC Heerenveen en Excelsior Barendrecht Vrouwen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 80e minuut door S. Aurélio, waarmee Excelsior Rotterdam W met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat SC Heerenveen W het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 94e minuut was het namelijk N. van Dijk die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE SC Heerenveen - Excelsior Barendrecht Vrouwen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - Excelsior Barendrecht Vrouwen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Excelsior Rotterdam W Gele kaart voor N. Bos Excelsior Rotterdam W
69' Gele kaart SC Heerenveen W Gele kaart voor K. van de Westeringh SC Heerenveen W
73' Wissel SC Heerenveen W Wissel W. ter Beek voor Z. van de Ven SC Heerenveen W
73' Wissel SC Heerenveen W Wissel A. Tuin voor R. van der Veen SC Heerenveen W
73' Wissel Excelsior Rotterdam W Wissel S. Aurélio voor F. Nieuwland Excelsior Rotterdam W
73' Wissel Excelsior Rotterdam W Wissel L. Hemminga voor J. Kersten Excelsior Rotterdam W
80' Doelpunt Excelsior Rotterdam W Doelpunt S. Aurélio Excelsior Rotterdam W 0-1
85' Wissel SC Heerenveen W Wissel W. Douma voor D. Philippo SC Heerenveen W
90' Wissel Excelsior Rotterdam W Wissel R. Ardon voor N. Pique Excelsior Rotterdam W
91' Wissel Excelsior Rotterdam W Wissel N. de Breij voor M. van Erk Excelsior Rotterdam W
94' Doelpunt SC Heerenveen W Doelpunt N. van Dijk met assist van W. Douma SC Heerenveen W 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting SC Heerenveen - Excelsior Barendrecht Vrouwen
Opstellingen SC Heerenveen - Excelsior Barendrecht Vrouwen
De opstellingen van SC Heerenveen en Excelsior Barendrecht Vrouwen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing SC Heerenveen - Excelsior Barendrecht Vrouwen

SC Heerenveen en Excelsior Barendrecht Vrouwen treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wouter Wiersma en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen SC Heerenveen en Excelsior Barendrecht Vrouwen in de Eredivisie Vrouwen vond plaats op 20 november 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor SC Heerenveen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is SC Heerenveen favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Excelsior Barendrecht Vrouwen slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst SC Heerenveen 8
Winst Excelsior Barendrecht Vrouwen 0
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel SC Heerenveen op een 2e positie staat, terwijl we Excelsior Barendrecht Vrouwen terugvinden op de 3e plaats.