Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - PSV (3-3) || Eredivisie Vrouwen

Zondag 12 september 2021 - 12:15 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt Excelsior Barendrecht Vrouwen het zondag 12 september 2021 om 12:15 uur in eigen huis op tegen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam.

Via de Excelsior Barendrecht Vrouwen - PSV live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - PSV (3-3)

In de Eredivisie Vrouwen heeft de wedstrijd tussen Excelsior Barendrecht Vrouwen en PSV geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door A. Versluis, waarmee Excelsior Rotterdam W met 1-0 de leiding nam. PSV W kwam in de 13e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Pattiwael, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 39e minuut zette E. Brugts zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee PSV W de leiding in de wedstrijd nam.

Na 78 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat L. van Vliet de 2-2 maakte voor Excelsior Rotterdam W. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. PSV W leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 87 minuten op voorsprong na een goal van A. Rodriguez: 2-3. In de blessuretijd van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Excelsior Rotterdam W. Het was N. Ridder die in de 90e minuut het belangrijke doelpunt maakte, waarmee de stand weer gelijk werd: 3-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Steve Janssen bij een 3-3 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

Wedstrijdstatistieken Excelsior Barendrecht Vrouwen - PSV
Goals
3
3
Balbezit
25%
75%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
4
16
Schoten op doel
3
8
Aanvallen
88
151
Gevaarlijke aanvallen
10
74
Corners
2
10
Wissels
4
5
LIVE Excelsior Barendrecht Vrouwen - PSV 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Excelsior Barendrecht Vrouwen - PSV teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
9' Doelpunt Excelsior Rotterdam W Doelpunt A. Versluis met assist van D. Noordermeer Excelsior Rotterdam W 1-0
13' Doelpunt PSV W Doelpunt N. Pattiwael met assist van A. Thestrup PSV W 1-1
39' Doelpunt PSV W Doelpunt E. Brugts met assist van M. van den Berg PSV W 1-2
40' Wissel PSV W Wissel C. Rask voor J. Levels PSV W
46' Wissel Excelsior Rotterdam W Wissel L. Huijsmans voor R. Kleine Excelsior Rotterdam W
46' Wissel PSV W Wissel A. Rodriguez voor N. Pattiwael PSV W
73' Wissel PSV W Wissel E. Jean voor N. Coolen PSV W
78' Doelpunt Excelsior Rotterdam W Doelpunt L. van Vliet met assist van S. Ellouzi Excelsior Rotterdam W 2-2
84' Wissel Excelsior Rotterdam W Wissel Y. van Goch voor A. Versluis Excelsior Rotterdam W
84' Wissel Excelsior Rotterdam W Wissel B. Udink voor J. Kersten Excelsior Rotterdam W
84' Wissel PSV W Wissel J. Kuijpers voor D. van Lunteren PSV W
84' Wissel PSV W Wissel Letícia Moreno voor M. van den Berg PSV W
87' Doelpunt PSV W Doelpunt A. Rodriguez met assist van Gio Carreras PSV W 2-3
88' Wissel Excelsior Rotterdam W Wissel S. Coelho Aurélio voor N. Piqué Excelsior Rotterdam W
90' Doelpunt Excelsior Rotterdam W Doelpunt N. Ridder met assist van A. Bhagerath Excelsior Rotterdam W 3-3
93' Gele kaart Excelsior Rotterdam W Gele kaart voor B. Udink Excelsior Rotterdam W
Video hoogtepunten en samenvatting Excelsior Barendrecht Vrouwen - PSV
Opstellingen Excelsior Barendrecht Vrouwen - PSV
De opstellingen van Excelsior Barendrecht Vrouwen en PSV zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Basiselftal Excelsior Barendrecht Vrouwen
# Speler Pos.
1 Jasmijn Resink K
2 Nikki Ridder V
3 Daniëlle Noordermeer V
22 Rachel Kleine V
8 Anne Bhagerath M
15 Lieve van Vliet M
10 Joy Kersten M
16 Kathelyn Hendriks M
11 Sabrine Ellouzi A
12 Naomi Pique A
9 Angela Versluis A
Wissels Excelsior Barendrecht Vrouwen
# Speler Pos.
20 Ricci Geenen K
23 Lieke Huijsmans V
14 Iris van Bokhoven M
19 Nur Aljawahiri A
7 Yentl van Goch A
26 Britt Udink A
24 Stephanie Coelho Aurélio A
Voorbeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - PSV

Excelsior Barendrecht Vrouwen en PSV treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Steve Janssen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Excelsior Barendrecht Vrouwen en PSV in de Eredivisie Vrouwen vond plaats op 12 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSV. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is PSV favoriet. 6 keer wist de ploeg van Excelsior Barendrecht Vrouwen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Excelsior Barendrecht Vrouwen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Excelsior Barendrecht Vrouwen 0
Winst PSV 6
Gelijkspel 0
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Excelsior Barendrecht Vrouwen op een 9e positie staat, terwijl we PSV terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Excelsior Barendrecht Vrouwen - PSV Opstelling Excelsior Barendrecht Vrouwen Opstelling PSV Live Excelsior Barendrecht Vrouwen - PSV Live Excelsior Barendrecht Vrouwen - PSV kijken Excelsior Barendrecht Vrouwen - PSV kijken Live Excelsior Barendrecht Vrouwen - PSV stream Excelsior Barendrecht Vrouwen - PSV Fox Sports Nabeschouwing Excelsior Barendrecht Vrouwen - PSV Uitslag Excelsior Barendrecht Vrouwen - PSV Statistieken Excelsior Barendrecht Vrouwen - PSV Eredivisie Vrouwen 2021/2022 Excelsior Barendrecht Vrouwen - PSV wedden Excelsior Barendrecht Vrouwen - PSV gokken Excelsior Barendrecht Vrouwen - PSV Unibet