Nabeschouwing Feyenoord W - Excelsior Barendrecht Vrouwen (3-2) || Eredivisie Vrouwen 2021/2022

Vrijdag 11 februari 2022 - 19:45 uur

In de Eredivisie Vrouwen 2021/2022 neemt Feyenoord W het vrijdag 11 februari 2022 om 19:45 uur in eigen huis op tegen Excelsior Barendrecht Vrouwen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Feijenoord in Rotterdam.

Via de Feyenoord W - Excelsior Barendrecht Vrouwen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord W - Excelsior Barendrecht Vrouwen (3-2)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen Feyenoord W en Excelsior Barendrecht Vrouwen is onder leiding van scheidsrechter Stijn van Zuilichem geëindigd in een 3-2 overwinning voor Feyenoord W. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Feyenoord W kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van R. van de Lavoir. Feyenoord W vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Bennink op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut wist Excelsior Rotterdam W de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via S. Ellouzi.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen N. Piqué in de 88e minuut de 2-2 maakte namens Excelsior Rotterdam W. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Feyenoord W dat in de 89e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat M. Bennink de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Stijn van Zuilichem bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Feyenoord W.

LIVE Feyenoord W - Excelsior Barendrecht Vrouwen 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord W - Excelsior Barendrecht Vrouwen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Feyenoord W Doelpunt R. van de Lavoir met assist van M. Bennink Feyenoord W 1-0
36' Doelpunt Feyenoord W Doelpunt M. Bennink met assist van C. van den Goorbergh Feyenoord W 2-0
46' Wissel Excelsior Rotterdam W Wissel Z. van Delft voor A. Versluis Excelsior Rotterdam W
61' Wissel Feyenoord W Wissel C. Obispo voor J. Schneijderberg Feyenoord W
66' Doelpunt Excelsior Rotterdam W Doelpunt S. Ellouzi met assist van S. Coelho Aurélio Excelsior Rotterdam W 2-1
75' Gele kaart Feyenoord W Gele kaart voor J. Conijnenberg Feyenoord W
81' Gele kaart Feyenoord W Gele kaart voor C. Obispo Feyenoord W
84' Wissel Feyenoord W Wissel M. de Vette voor K. Hendriks Feyenoord W
86' Wissel Excelsior Rotterdam W Wissel Y. van Goch voor B. Udink Excelsior Rotterdam W
88' Doelpunt Excelsior Rotterdam W Doelpunt N. Piqué met assist van R. Kleine Excelsior Rotterdam W 2-2
89' Doelpunt Feyenoord W Doelpunt M. Bennink met assist van R. van de Lavoir Feyenoord W 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord W - Excelsior Barendrecht Vrouwen
Opstellingen Feyenoord W - Excelsior Barendrecht Vrouwen
De opstellingen van Feyenoord W en Excelsior Barendrecht Vrouwen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.