Nabeschouwing PEC Zwolle - ADO Den Haag (3-0) || Eredivisie Vrouwen

Vrijdag 24 september 2021 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt PEC Zwolle het vrijdag 24 september 2021 om 19:30 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de PEC Zwolle - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PEC Zwolle - ADO Den Haag (3-0)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen PEC Zwolle en ADO Den Haag is onder leiding van scheidsrechter Björn Kuiper geëindigd in een 3-0 overwinning voor PEC Zwolle. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door M. van Olst, waarmee PEC Zwolle W met 1-0 de leiding nam. PEC Zwolle W vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. van Koot op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 79e minuut volgde een derde treffer van PEC Zwolle W, waarmee E. Maatman zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Björn Kuiper, waardoor PEC Zwolle dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken PEC Zwolle - ADO Den Haag
Goals
3
0
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
8
7
Schoten op doel
7
2
Aanvallen
98
77
Gevaarlijke aanvallen
50
48
Corners
1
5
Wissels
5
3
LIVE PEC Zwolle - ADO Den Haag 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PEC Zwolle - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
48' Doelpunt PEC Zwolle W Doelpunt M. van Olst PEC Zwolle W 1-0
55' Doelpunt PEC Zwolle W Doelpunt M. van Koot PEC Zwolle W 2-0
55' Gele kaart ADO Den Haag W Gele kaart voor G. Hendriks ADO Den Haag W
58' Gele kaart ADO Den Haag W Gele kaart voor J. Ravensbergen ADO Den Haag W
68' Wissel PEC Zwolle W Wissel E. Maatman voor J. Walk PEC Zwolle W
68' Wissel PEC Zwolle W Wissel K. White voor A. Banarsie PEC Zwolle W
68' Wissel ADO Den Haag W Wissel M. Looijen voor L. Rijsbergen ADO Den Haag W
71' Wissel PEC Zwolle W Wissel C. Tiemens voor T. van Bentem PEC Zwolle W
77' Wissel ADO Den Haag W Wissel B. Vonk voor W. Douma ADO Den Haag W
79' Doelpunt PEC Zwolle W Doelpunt E. Maatman PEC Zwolle W 3-0
86' Wissel PEC Zwolle W Wissel K. Murray voor D. Noordman PEC Zwolle W
87' Wissel PEC Zwolle W Wissel A. Nassette voor M. van Olst PEC Zwolle W
Video hoogtepunten en samenvatting PEC Zwolle - ADO Den Haag
Opstellingen PEC Zwolle - ADO Den Haag
De opstellingen van PEC Zwolle en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels PEC Zwolle
# Speler Pos.
23 Karli White
16 Tirsa Postma K
20 Loyce Speelman V
31 Ana Nassette V
8 Celien Tiemens M
15 Katie Murray M
22 Pien Hindriksen A
18 Evi Maatman A
Voorbeschouwing PEC Zwolle - ADO Den Haag

PEC Zwolle en ADO Den Haag treffen elkaar in de 4e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Björn Kuiper en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PEC Zwolle en ADO Den Haag in de Eredivisie Vrouwen vond plaats op 20 november 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor ADO Den Haag. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is ADO Den Haag favoriet. 5 keer wist de ploeg van PEC Zwolle te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor PEC Zwolle. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst PEC Zwolle 3
Winst ADO Den Haag 5
Gelijkspel 1
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PEC Zwolle op een 2e positie staat, terwijl we ADO Den Haag terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
PEC Zwolle - ADO Den Haag Opstelling PEC Zwolle Opstelling ADO Den Haag Live PEC Zwolle - ADO Den Haag Live PEC Zwolle - ADO Den Haag kijken PEC Zwolle - ADO Den Haag kijken Live PEC Zwolle - ADO Den Haag stream PEC Zwolle - ADO Den Haag Fox Sports Nabeschouwing PEC Zwolle - ADO Den Haag Uitslag PEC Zwolle - ADO Den Haag Statistieken PEC Zwolle - ADO Den Haag Eredivisie Vrouwen 2021/2022 PEC Zwolle - ADO Den Haag wedden PEC Zwolle - ADO Den Haag gokken PEC Zwolle - ADO Den Haag Unibet