In de Eredivisie Vrouwen neemt PSV het zondag 26 september 2021 om 12:15 uur in eigen huis op tegen FC Twente. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex De Herdgang in Eindhoven.

Via de PSV - FC Twente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV - FC Twente (2-1)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen PSV en FC Twente is onder leiding van scheidsrechter Nihat Babat geëindigd in een 2-1 overwinning voor PSV. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 7 minuten. F. Kalma maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee FC Twente W vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Een benutte penalty van D. van Lunteren in de 23e minuut zorgde er even later voor dat PSV W weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 30e minuut zette A. Rodriguez zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee PSV W de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nihat Babat, waardoor PSV dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken PSV - FC Twente
Goals
2
1
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
8
14
Schoten op doel
3
7
Aanvallen
83
78
Gevaarlijke aanvallen
32
35
Corners
6
6
Wissels
4
3
LIVE PSV - FC Twente 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV - FC Twente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Penalty FC Twente W Penalty F. Kalma FC Twente W 0-1
23' Penalty PSV W Penalty D. van Lunteren PSV W 1-1
29' Gele kaart FC Twente W Gele kaart voor L. van der Wal FC Twente W
30' Doelpunt PSV W Doelpunt A. Rodriguez met assist van A. Thestrup PSV W 2-1
32' Gele kaart PSV W Gele kaart voor D. van Lunteren PSV W
56' Wissel FC Twente W Wissel B. Jansen voor L. van der Wal FC Twente W
66' Wissel FC Twente W Wissel W. Kaptein voor D. Ypema FC Twente W
66' Wissel FC Twente W Wissel A. Stolze voor J. Teulings FC Twente W
74' Wissel PSV W Wissel N. Pattiwael voor D. van Lunteren PSV W
84' Wissel PSV W Wissel A. Harrison voor J. Kuijpers PSV W
85' Wissel PSV W Wissel M. Snellenberg voor E. Brugts PSV W
88' Wissel PSV W Wissel N. Coolen voor Gio Carreras PSV W
Video hoogtepunten en samenvatting PSV - FC Twente
Opstellingen PSV - FC Twente
De opstellingen van PSV en FC Twente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing PSV - FC Twente

PSV en FC Twente treffen elkaar in de 4e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nihat Babat en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PSV en FC Twente in de Eredivisie Vrouwen vond plaats op 30 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSV. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is FC Twente favoriet. 7 keer wist de ploeg van PSV te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor PSV. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst PSV 3
Winst FC Twente 7
Gelijkspel 2
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PSV op een 5e positie staat, terwijl we FC Twente terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
PSV - FC Twente Opstelling PSV Opstelling FC Twente Live PSV - FC Twente Live PSV - FC Twente kijken PSV - FC Twente kijken Live PSV - FC Twente stream PSV - FC Twente Fox Sports Nabeschouwing PSV - FC Twente Uitslag PSV - FC Twente Statistieken PSV - FC Twente Eredivisie Vrouwen 2021/2022 PSV - FC Twente wedden PSV - FC Twente gokken PSV - FC Twente Unibet