Nabeschouwing Feyenoord W - Telstar W (2-1) || Eredivisie Vrouwen

Vrijdag 30 september 2022 - 19:30 uur

In de Eredivisie Vrouwen neemt Feyenoord W het vrijdag 30 september 2022 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Telstar W. De wedstrijd wordt gespeeld in in .

Via de Feyenoord W - Telstar W live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Feyenoord W - Telstar W (2-1)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen Feyenoord W en Telstar W is onder leiding van scheidsrechter Stefan Van Egmond geëindigd in een 2-1 overwinning voor Feyenoord W. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door S. Koopman, waarmee Feyenoord W met 1-0 de leiding nam. Feyenoord W vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Z. van de Ven op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut wist Telstar W de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. van der Vlist. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Telstar W kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Stefan Van Egmond, waardoor Feyenoord W dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Feyenoord W - Telstar W
Goals
2
1
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
11
9
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
118
129
Gevaarlijke aanvallen
66
73
Corners
3
5
Wissels
4
3
LIVE Feyenoord W - Telstar W 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Feyenoord W - Telstar W teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Doelpunt Feyenoord W Doelpunt S. Koopman met assist van J. Weimar Feyenoord W 1-0
21' Doelpunt Feyenoord W Doelpunt Z. van de Ven met assist van S. Ellouzi Feyenoord W 2-0
47' Doelpunt Telstar W Doelpunt A. van der Vlist Telstar W 2-1
59' Gele kaart Telstar W Gele kaart voor A. Kruijthof Telstar W
64' Wissel Telstar W Wissel N. Wierda voor A. Ursem Telstar W
64' Wissel Telstar W Wissel J. Vader voor S. van Zelst Telstar W
68' Wissel Feyenoord W Wissel P. Rijsdijk voor S. Ellouzi Feyenoord W
68' Wissel Feyenoord W Wissel C. Obispo voor J. Brandau Feyenoord W
76' Wissel Telstar W Wissel L. Vis voor A. van der Vlist Telstar W
80' Wissel Feyenoord W Wissel S. Cobussen voor S. Koopman Feyenoord W
84' Wissel Feyenoord W Wissel J. Schneijderberg voor M. Bennink Feyenoord W
91' Gele kaart Feyenoord W Gele kaart voor S. Cobussen Feyenoord W
Video hoogtepunten en samenvatting Feyenoord W - Telstar W
Opstellingen Feyenoord W - Telstar W
De opstellingen van Feyenoord W en Telstar W zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Telstar W
# Speler Pos.
17
28 V
19 Lieke Vis M
14 Nienke Wierda M
18 Joy Vader M
16 Mei Wei Yang Rispens M
Voorbeschouwing Feyenoord W - Telstar W

Feyenoord W en Telstar W treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stefan Van Egmond en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Feyenoord W en Telstar W elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Resultaat Aantal
Winst Feyenoord W 0
Winst Telstar W 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Feyenoord W op een 3e positie staat, terwijl we Telstar W terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Feyenoord W - Telstar W Opstelling Feyenoord W Opstelling Telstar W Live Feyenoord W - Telstar W Live Feyenoord W - Telstar W kijken Feyenoord W - Telstar W kijken Live Feyenoord W - Telstar W stream Feyenoord W - Telstar W Fox Sports Nabeschouwing Feyenoord W - Telstar W Uitslag Feyenoord W - Telstar W Statistieken Feyenoord W - Telstar W Eredivisie Vrouwen 2022/2023 Feyenoord W - Telstar W wedden Feyenoord W - Telstar W gokken Feyenoord W - Telstar W Unibet