Nabeschouwing Fortuna Sittard W - Feyenoord W (0-1) || Eredivisie Vrouwen 2022/2023

Zondag 25 september 2022 - 12:15 uur

In de Eredivisie Vrouwen 2022/2023 neemt Fortuna Sittard W het zondag 25 september 2022 om 12:15 uur in eigen huis op tegen Feyenoord W. De wedstrijd wordt gespeeld in Fortuna Sittard Stadion in Sittard.

Via de Fortuna Sittard W - Feyenoord W live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fortuna Sittard W - Feyenoord W (0-1)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen Fortuna Sittard W en Feyenoord W is onder leiding van scheidsrechter Pascal Smeenk geëindigd in een 0-1 overwinning voor Feyenoord W. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door C. van den Goorbergh, waarmee Feyenoord W met 0-1 de leiding nam. Beide ploegen probeerden in het vervolg van de wedstrijd tot scoren te komen, met een aantal mooie aanvallen en flink wat schoten op goal tot gevolg. Het zou echter niet leiden tot nog meer goals.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Feyenoord W.

LIVE Fortuna Sittard W - Feyenoord W 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fortuna Sittard W - Feyenoord W teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Doelpunt Feyenoord W Doelpunt C. van den Goorbergh met assist van D. Ypema Feyenoord W 0-1
57' Wissel Feyenoord W Wissel S. Koopman voor S. Cobussen Feyenoord W
57' Wissel Feyenoord W Wissel P. Rijsdijk voor S. Ellouzi Feyenoord W
61' Wissel Fortuna Sittard W Wissel C. Hulst voor A. Tuin Fortuna Sittard W
70' Wissel Fortuna Sittard W Wissel H. Huizenga voor J. Teulings Fortuna Sittard W
71' Gele kaart Feyenoord W Gele kaart voor A. Boshuizen Feyenoord W
75' Wissel Feyenoord W Wissel J. Schneijderberg voor Z. van de Ven Feyenoord W
83' Wissel Fortuna Sittard W Wissel C. Wolters voor H. Antonsdóttir Fortuna Sittard W
Video hoogtepunten en samenvatting Fortuna Sittard W - Feyenoord W
Opstellingen Fortuna Sittard W - Feyenoord W
De opstellingen van Fortuna Sittard W en Feyenoord W zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Fortuna Sittard W - Feyenoord W

Fortuna Sittard W en Feyenoord W treffen elkaar in de 2e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pascal Smeenk en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Fortuna Sittard W en Feyenoord W elkaar treffen in de Eredivisie Vrouwen.

Winst Fortuna Sittard W 0
Winst Feyenoord W 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fortuna Sittard W op een 8e positie staat, terwijl we Feyenoord W terugvinden op de 4e plaats.