Nabeschouwing ADO Den Haag - SC Heerenveen (0-1) || Eredivisie Vrouwen 2023/2024

Zondag 14 april 2024 - 12:15 uurIn de Eredivisie Vrouwen 2023/2024 neemt ADO Den Haag het zondag 14 april 2024 om 12:15 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen. De wedstrijd wordt gespeeld in Cars Jeans Stadion in Den Haag.

Via de ADO Den Haag - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - SC Heerenveen (0-1)

Het Eredivisie Vrouwen duel tussen ADO Den Haag en SC Heerenveen is onder leiding van scheidsrechter Ruben Kooy geëindigd in een 0-1 overwinning voor SC Heerenveen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door J. van Beijeren, waarmee SC Heerenveen W met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name ADO Den Haag dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor SC Heerenveen uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken ADO Den Haag - SC Heerenveen
Balbezit
66%
34%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
19
4
Schoten op doel
7
2
Aanvallen
194
83
Gevaarlijke aanvallen
147
32
Corners
15
1
Wissels
4
1
LIVE ADO Den Haag - SC Heerenveen 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
56' Doelpunt SC Heerenveen W Doelpunt J. van Beijeren met assist van D. Snippe SC Heerenveen W 0-1
67' Gele kaart ADO Den Haag W Gele kaart voor L. van der Wal ADO Den Haag W
72' Wissel ADO Den Haag W Wissel I. Abali voor L. van Oosten ADO Den Haag W
78' Wissel ADO Den Haag W Wissel L. Eijken voor N. IJzerman ADO Den Haag W
79' Wissel SC Heerenveen W Wissel H. Algra voor J. Ennema SC Heerenveen W
79' Wissel ADO Den Haag W Wissel I. Remmers voor M. van Raay ADO Den Haag W
82' Wissel ADO Den Haag W Wissel C. Vande Velde voor B. Vonk ADO Den Haag W
90' Gele kaart SC Heerenveen W Gele kaart voor C. Schouwstra SC Heerenveen W
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - SC Heerenveen
Opstellingen ADO Den Haag - SC Heerenveen
De opstellingen van ADO Den Haag en SC Heerenveen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels SC Heerenveen
# Speler Pos.
13 Ilse van Rheenen K
23 Hester Algra V
29 Marjolein Smit V
36 Juanita Biegbudu M
32 Sanne van der Velde M
24 Demi Werther A
Voorbeschouwing ADO Den Haag - SC Heerenveen

ADO Den Haag en SC Heerenveen treffen elkaar in de 18e speelronde van de Eredivisie Vrouwen van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ruben Kooy en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen ADO Den Haag en SC Heerenveen in de Eredivisie Vrouwen vond plaats op 8 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor ADO Den Haag. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is ADO Den Haag favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl SC Heerenveen slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst ADO Den Haag 7
Winst SC Heerenveen 3
Gelijkspel 2
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel ADO Den Haag op een 5e positie staat, terwijl we SC Heerenveen terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
ADO Den Haag - SC Heerenveen Opstelling ADO Den Haag Opstelling SC Heerenveen Live ADO Den Haag - SC Heerenveen Live ADO Den Haag - SC Heerenveen kijken ADO Den Haag - SC Heerenveen kijken Live ADO Den Haag - SC Heerenveen stream ADO Den Haag - SC Heerenveen Fox Sports Nabeschouwing ADO Den Haag - SC Heerenveen Uitslag ADO Den Haag - SC Heerenveen Statistieken ADO Den Haag - SC Heerenveen Eredivisie Vrouwen 2023/2024 ADO Den Haag - SC Heerenveen wedden ADO Den Haag - SC Heerenveen gokken ADO Den Haag - SC Heerenveen Unibet