Nabeschouwing SC Heerenveen - ADO Den Haag (2-2) || Eredivisie 2008/2009

Zondag 3 mei 2009 - 14:32 uur

In de Eredivisie 2008/2009 neemt SC Heerenveen het zondag 3 mei 2009 om 14:32 uur in eigen huis op tegen ADO Den Haag.

Via de SC Heerenveen - ADO Den Haag live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - ADO Den Haag (2-2)

De Eredivisie 2008/2009 wedstrijd tussen SC Heerenveen en ADO Den Haag geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 36e minuut dacht ADO Den Haag op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Horváth. Helaas voor ADO Den Haag werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 38e minuut was het ADO Den Haag dat via L. Immers dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Paulo Henrique dacht na 79 minuten te scoren voor SC Heerenveen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 87e minuut scoorde SC Heerenveen via K. Nielsen, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken SC Heerenveen - ADO Den Haag
2
2
LIVE SC Heerenveen - ADO Den Haag 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - ADO Den Haag teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt C. Horváth ADO Den Haag
38' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt L. Immers ADO Den Haag
45' Wissel ADO Den Haag Wissel W. Verhoek voor R. Knopper ADO Den Haag
46' Wissel SC Heerenveen Wissel B. Kalou voor T. Elyounoussi SC Heerenveen
62' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor C. Kum ADO Den Haag
76' Wissel SC Heerenveen Wissel D. Deekman voor P. Ingelsten SC Heerenveen
79' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt Paulo Henrique SC Heerenveen
87' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt K. Nielsen SC Heerenveen
Video hoogtepunten en samenvatting SC Heerenveen - ADO Den Haag
Opstellingen SC Heerenveen - ADO Den Haag
De opstellingen van SC Heerenveen en ADO Den Haag zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.