Nabeschouwing FC Utrecht - FC Groningen (3-1) || Eredivisie 2009/2010

Donderdag 6 mei 2010 - 20:00 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt FC Utrecht het donderdag 6 mei 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Groningen.

Via de FC Utrecht - FC Groningen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Utrecht - FC Groningen (3-1)

Het Eredivisie duel tussen FC Utrecht en FC Groningen is geëindigd in een 3-1 overwinning voor FC Utrecht. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 22e minuut dacht FC Utrecht op voorsprong te komen via een doelpunt van R. van Wolfswinkel. Helaas voor FC Utrecht werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het FC Utrecht dat via N. Asare dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. T. Matavz dacht na 40 minuten te scoren voor FC Groningen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde FC Utrecht via A. Granqvist, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken FC Utrecht - FC Groningen
3
1
LIVE FC Utrecht - FC Groningen 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Utrecht - FC Groningen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt R. van Wolfswinkel FC Utrecht
23' Doelpunt FC Utrecht Doelpunt N. Asare FC Utrecht
40' Doelpunt FC Groningen Doelpunt T. Matavz FC Groningen
46' Wissel FC Groningen Wissel O. Ajilore voor T. Sparv FC Groningen
55' Wissel FC Groningen Wissel L. Bacuna voor F. Stenman FC Groningen
64' Wissel FC Utrecht Wissel L. Loval-Landré voor R. van Wolfswinkel FC Utrecht
72' Wissel FC Groningen Wissel T. Hiariej voor O. Ajilore FC Groningen
74' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor M. Nesu FC Utrecht
83' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor K. van de Laak FC Groningen
84' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor T. Enevoldsen FC Groningen
90' Eigen doelpunt FC Utrecht Eigen doelpunt A. Granqvist FC Utrecht
90' Gele kaart FC Utrecht Gele kaart voor L. Loval-Landré FC Utrecht
Video hoogtepunten en samenvatting FC Utrecht - FC Groningen
Opstellingen FC Utrecht - FC Groningen
De opstellingen van FC Utrecht en FC Groningen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.