Nabeschouwing Roda JC - Heracles (1-1) || Eredivisie 2009/2010

Donderdag 6 mei 2010 - 20:00 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt Roda JC het donderdag 6 mei 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Heracles. De wedstrijd wordt gespeeld in Parkstad Limburg Stadion (Kerkrade) in Kerkrade.

Via de Roda JC - Heracles live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roda JC - Heracles (1-1)

De Eredivisie 2009/2010 wedstrijd tussen Roda JC en Heracles geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 40e minuut dacht Roda JC Kerkrade op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Junker. Helaas voor Roda JC Kerkrade werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 77e minuut was het Heracles Almelo dat via B. Dost dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Roda JC - Heracles
1
1
LIVE Roda JC - Heracles 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roda JC - Heracles teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Doelpunt Roda JC Kerkrade Doelpunt M. Junker Roda JC Kerkrade
65' Wissel Heracles Almelo Wissel J. Hakola voor S. Armenteros Heracles Almelo
72' Wissel Heracles Almelo Wissel M. Fledderus voor M. Vejinovic Heracles Almelo
75' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel K. de Wree voor A. Hadouir Roda JC Kerkrade
75' Wissel Roda JC Kerkrade Wissel L. Delorge voor J. Saeijs Roda JC Kerkrade
77' Doelpunt Heracles Almelo Doelpunt B. Dost Heracles Almelo
Video hoogtepunten en samenvatting Roda JC - Heracles
Opstellingen Roda JC - Heracles
De opstellingen van Roda JC en Heracles zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Roda JC
12
26 Laurent Delorge
Voorbeschouwing Roda JC - Heracles

Roda JC en Heracles treffen elkaar in de e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Roda JC en Heracles in de Eredivisie vond plaats op 19 februari 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roda JC. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Roda JC favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Heracles slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.