Nabeschouwing SC Heerenveen - NAC Breda (0-0) || Eredivisie 2009/2010

Zondag 18 april 2010 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt SC Heerenveen het zondag 18 april 2010 om 14:30 uur in eigen huis op tegen NAC Breda.

Via de SC Heerenveen - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Heerenveen - NAC Breda (0-0)

De Eredivisie 2009/2010 wedstrijd tussen SC Heerenveen en NAC Breda geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor R. Schilder in de 74e minuut, waardoor NAC Breda met een man minder kwam te staan. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken SC Heerenveen - NAC Breda
LIVE SC Heerenveen - NAC Breda 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Heerenveen - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor J. ten Rouwelaar NAC Breda
46' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor R. Penders NAC Breda
62' Wissel SC Heerenveen Wissel O. Assaidi voor H. Losada SC Heerenveen
62' Wissel SC Heerenveen Wissel A. Smárason voor P. Wojciechowski SC Heerenveen
73' Wissel NAC Breda Wissel M. Reuser voor J. Kolkka NAC Breda
74' Rode kaart NAC Breda Rode kaart voor R. Schilder NAC Breda
75' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor A. Lurling NAC Breda
80' Wissel SC Heerenveen Wissel S. Fazli voor P. Haglund SC Heerenveen
81' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor S. Fazli SC Heerenveen
88' Wissel NAC Breda Wissel K. Kwakman voor T. Gilissen NAC Breda
88' Wissel NAC Breda Wissel E. Cairo voor A. Lurling NAC Breda
93' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor A. Smárason SC Heerenveen
Video hoogtepunten en samenvatting SC Heerenveen - NAC Breda
Opstellingen SC Heerenveen - NAC Breda
De opstellingen van SC Heerenveen en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.