Nabeschouwing Vitesse - NAC Breda (1-1) || Eredivisie 2009/2010

Dinsdag 13 april 2010 - 20:00 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt Vitesse het dinsdag 13 april 2010 om 20:00 uur in eigen huis op tegen NAC Breda.

Via de Vitesse - NAC Breda live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitesse - NAC Breda (1-1)

De Eredivisie 2009/2010 wedstrijd tussen Vitesse en NAC Breda geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 30e minuut dacht Vitesse op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Kolk. Helaas voor Vitesse werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 89e minuut was het NAC Breda dat via E. de Graaf dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Vitesse - NAC Breda
1
1
LIVE Vitesse - NAC Breda 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitesse - NAC Breda teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor A. Büttner Vitesse
30' Doelpunt Vitesse Doelpunt S. Kolk Vitesse
32' Gele kaart NAC Breda Gele kaart voor D. Gorter NAC Breda
52' Wissel NAC Breda Wissel Leonardo voor D. Gorter NAC Breda
53' Wissel NAC Breda Wissel M. Reuser voor K. Kwakman NAC Breda
66' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor N. Hofs Vitesse
67' Wissel NAC Breda Wissel J. Kolkka voor T. Gilissen NAC Breda
71' Wissel Vitesse Wissel M. van Ginkel voor N. Hofs Vitesse
89' Doelpunt NAC Breda Doelpunt E. de Graaf NAC Breda
89' Wissel Vitesse Wissel L. Nilsson voor S. Kolk Vitesse
Video hoogtepunten en samenvatting Vitesse - NAC Breda
Opstellingen Vitesse - NAC Breda
De opstellingen van Vitesse en NAC Breda zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.