Nabeschouwing Willem II - Ajax (0-2) || Eredivisie 2009/2010

Woensdag 14 april 2010 - 19:00 uur

In de Eredivisie 2009/2010 neemt Willem II het woensdag 14 april 2010 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Koning Willem II Stadion (Tilburg) in Tilburg.

Via de Willem II - Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Willem II - Ajax (0-2)

Het Eredivisie duel tussen Willem II en Ajax is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Ajax. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 4e minuut dacht Ajax op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Suárez. Helaas voor Ajax werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 59e minuut was het Ajax dat via M. Pantelic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Willem II - Ajax
LIVE Willem II - Ajax 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Willem II - Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Willem II Gele kaart voor D. Schenkel Willem II
4' Penalty Ajax Penalty L. Suárez Ajax
58' Gele kaart Ajax Gele kaart voor E. Enoh Ajax
59' Doelpunt Ajax Doelpunt M. Pantelic Ajax
59' Gele kaart Willem II Gele kaart voor M. Bruma Willem II
61' Wissel Willem II Wissel M. Akgün voor M. Donald Willem II
71' Wissel Ajax Wissel C. Eriksen voor D. Rommedahl Ajax
78' Wissel Ajax Wissel Gabri voor D. de Zeeuw Ajax
85' Wissel Willem II Wissel R. Reniers voor S. Nijland Willem II
85' Wissel Ajax Wissel K. Bakircioglü voor M. Pantelic Ajax
88' Wissel Willem II Wissel M. Pereira voor J. van der Heijden Willem II
Video hoogtepunten en samenvatting Willem II - Ajax
Opstellingen Willem II - Ajax
De opstellingen van Willem II en Ajax zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Willem II - Ajax

Willem II en Ajax treffen elkaar in de 3e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Willem II en Ajax in de Eredivisie vond plaats op 17 oktober 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ajax. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Ajax favoriet. 8 keer wist de ploeg van Willem II te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Willem II. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.