Nabeschouwing ADO Den Haag - FC Groningen (5-1) || Eredivisie 2010/2011

Donderdag 26 mei 2011 - 20:00 uur

In de Eredivisie 2010/2011 neemt ADO Den Haag het donderdag 26 mei 2011 om 20:00 uur in eigen huis op tegen FC Groningen.

Via de ADO Den Haag - FC Groningen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - FC Groningen (5-1)

Het Eredivisie duel tussen ADO Den Haag en FC Groningen is geëindigd in een 5-1 overwinning voor ADO Den Haag. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 21e minuut dacht ADO Den Haag op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Toornstra. Helaas voor ADO Den Haag werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het ADO Den Haag dat via J. Toornstra dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Ivens dacht na 64 minuten te scoren voor FC Groningen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 68e minuut scoorde ADO Den Haag via L. Immers, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 72 minuten spelen wist ADO Den Haag via J. Toornstra de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 84e minuut scoorde R. Leeuwin namens ADO Den Haag. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken ADO Den Haag - FC Groningen
5
1
LIVE ADO Den Haag - FC Groningen 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - FC Groningen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor C. Kum ADO Den Haag
19' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor O. Ajilore FC Groningen
21' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt J. Toornstra met assist van A. Radosavljevič ADO Den Haag
46' Wissel FC Groningen Wissel V. van Dijk voor M. Kieftenbeld FC Groningen
53' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt J. Toornstra ADO Den Haag
57' Gele kaart FC Groningen Gele kaart voor V. van Dijk FC Groningen
64' Doelpunt FC Groningen Doelpunt J. Ivens met assist van D. Tadić FC Groningen
68' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt L. Immers ADO Den Haag
69' Wissel FC Groningen Wissel T. Matavž voor P. Andersson FC Groningen
72' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt J. Toornstra met assist van L. Immers ADO Den Haag
81' Wissel FC Groningen Wissel S. Metaj voor O. Ajilore FC Groningen
84' Doelpunt ADO Den Haag Doelpunt R. Leeuwin ADO Den Haag
90' Wissel ADO Den Haag Wissel K. Visser voor F. Kubik ADO Den Haag
93' Wissel ADO Den Haag Wissel M. van Duinen voor J. Toornstra ADO Den Haag
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - FC Groningen
Opstellingen ADO Den Haag - FC Groningen
De opstellingen van ADO Den Haag en FC Groningen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing ADO Den Haag - FC Groningen

ADO Den Haag en FC Groningen treffen elkaar in de e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen ADO Den Haag en FC Groningen in de Eredivisie vond plaats op 1 mei 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor FC Groningen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is FC Groningen favoriet. 7 keer wist de ploeg van ADO Den Haag te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor ADO Den Haag. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.