Nabeschouwing Vitesse - Excelsior (1-4) || Eredivisie 2010/2011

Zondag 15 mei 2011 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2010/2011 neemt Vitesse het zondag 15 mei 2011 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Excelsior.

Via de Vitesse - Excelsior live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitesse - Excelsior (1-4)

Het Eredivisie duel tussen Vitesse en Excelsior is geëindigd in een 1-4 overwinning voor Excelsior. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 34e minuut dacht Excelsior op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Fernandez. Helaas voor Excelsior werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 62e minuut was het Vitesse dat via Riverola dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Roorda dacht na 77 minuten te scoren voor Excelsior, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 84e minuut scoorde Excelsior via G. Roorda, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 93 minuten spelen wist Excelsior via T. Vincken de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Vitesse - Excelsior
1
4
LIVE Vitesse - Excelsior 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitesse - Excelsior teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Wissel Vitesse Wissel D. Pröpper voor Jordi López Vitesse
34' Doelpunt Excelsior Doelpunt G. Fernandez met assist van R. Bergkamp Excelsior
53' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor D. Bovenberg Excelsior
55' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor D. Pröpper Vitesse
56' Wissel Excelsior Wissel N. Lagouireh voor M. Zeegelaar Excelsior
62' Doelpunt Vitesse Doelpunt Riverola met assist van M. Yasuda Vitesse
69' Gele kaart Excelsior Gele kaart voor G. Roorda Excelsior
76' Gele kaart Vitesse Gele kaart voor A. Büttner Vitesse
77' Penalty Excelsior Penalty G. Roorda Excelsior
78' Wissel Vitesse Wissel M. van Ginkel voor Riverola Vitesse
78' Wissel Excelsior Wissel L. van Steensel voor T. Waisapy Excelsior
82' Wissel Excelsior Wissel T. Vincken voor R. Koolwijk Excelsior
84' Doelpunt Excelsior Doelpunt G. Roorda met assist van J. Clasie Excelsior
93' Doelpunt Excelsior Doelpunt T. Vincken met assist van G. Fernandez Excelsior
Video hoogtepunten en samenvatting Vitesse - Excelsior
Opstellingen Vitesse - Excelsior

Voorbeschouwing Vitesse - Excelsior

Vitesse en Excelsior treffen elkaar in de 34e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Vitesse en Excelsior in de Eredivisie vond plaats op 26 september 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitesse. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Vitesse favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Excelsior slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.