Nabeschouwing FC Twente - PEC Zwolle (2-2) || Eredivisie 2013/2014

Zaterdag 3 mei 2014 - 18:45 uur

In de Eredivisie 2013/2014 neemt FC Twente het zaterdag 3 mei 2014 om 18:45 uur in eigen huis op tegen PEC Zwolle.

Via de FC Twente - PEC Zwolle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FC Twente - PEC Zwolle (2-2)

De Eredivisie 2013/2014 wedstrijd tussen FC Twente en PEC Zwolle geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 21e minuut dacht FC Twente op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Ebecilio. Helaas voor FC Twente werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 27e minuut was het PEC Zwolle dat via T. Karagounis dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. D. Tadić dacht na 28 minuten te scoren voor FC Twente, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 71e minuut scoorde PEC Zwolle via F. Narsingh, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FC Twente - PEC Zwolle
2
2
LIVE FC Twente - PEC Zwolle 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FC Twente - PEC Zwolle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt FC Twente Doelpunt K. Ebecilio FC Twente
27' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt T. Karagounis PEC Zwolle
28' Doelpunt FC Twente Doelpunt D. Tadić met assist van F. Gutiérrez FC Twente
38' Gele kaart PEC Zwolle Gele kaart voor T. Karagounis PEC Zwolle
60' Wissel FC Twente Wissel T. Børven voor L. Castaignos FC Twente
65' Wissel PEC Zwolle Wissel R. Thomas voor T. Karagounis PEC Zwolle
69' Wissel FC Twente Wissel B. Ould-Chikh voor Y. Mokhtar FC Twente
69' Wissel PEC Zwolle Wissel F. Narsingh voor K. Mokotjo PEC Zwolle
71' Doelpunt PEC Zwolle Doelpunt F. Narsingh met assist van M. Saymak PEC Zwolle
77' Gele kaart FC Twente Gele kaart voor R. Rosales FC Twente
77' Wissel PEC Zwolle Wissel F. Benson voor G. Fernandez PEC Zwolle
88' Wissel FC Twente Wissel P. Wisgerhof voor A. Bjelland FC Twente
Video hoogtepunten en samenvatting FC Twente - PEC Zwolle
Opstellingen FC Twente - PEC Zwolle

Voorbeschouwing FC Twente - PEC Zwolle

FC Twente en PEC Zwolle treffen elkaar in de 34e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen FC Twente en PEC Zwolle in de Eredivisie vond plaats op 10 november 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 3 duels tussen FC Twente en PEC Zwolle eindigde namelijk in een gelijkspel.