Nabeschouwing SC Cambuur - Willem II (1-2) || Eredivisie 2014/2015

Zondag 17 mei 2015 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2014/2015 neemt SC Cambuur het zondag 17 mei 2015 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Willem II. De wedstrijd wordt gespeeld in Cambuurstadion (Leeuwarden) in Leeuwarden.

Via de SC Cambuur - Willem II live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing SC Cambuur - Willem II (1-2)

Het Eredivisie duel tussen SC Cambuur en Willem II is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Willem II. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 35e minuut dacht Willem II op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Sahar. Helaas voor Willem II werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 48e minuut was het Willem II dat via S. Armenteros dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. E. Bakker dacht na 85 minuten te scoren voor SC Cambuur, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken SC Cambuur - Willem II
1
2
LIVE SC Cambuur - Willem II 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd SC Cambuur - Willem II teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Wissel Willem II Wissel B. Sahar voor T. Ondaan Willem II
35' Doelpunt Willem II Doelpunt B. Sahar met assist van A. Messaoud Willem II
46' Wissel SC Cambuur Wissel M. Rosheuvel voor F. Narsingh SC Cambuur
48' Penalty Willem II Penalty S. Armenteros Willem II
56' Gele kaart SC Cambuur Gele kaart voor E. Bakker SC Cambuur
56' Wissel SC Cambuur Wissel M. Barto voor S. van de Streek SC Cambuur
69' Wissel Willem II Wissel F. Heerkens voor D. Wuytens Willem II
76' Gele kaart Willem II Gele kaart voor B. Sahar Willem II
83' Wissel SC Cambuur Wissel M. Hemmen voor M. Pereira SC Cambuur
85' Penalty SC Cambuur Penalty E. Bakker SC Cambuur
85' Wissel Willem II Wissel R. Braber voor W. Pluim Willem II
86' Gele kaart Willem II Gele kaart voor R. Braber Willem II
Video hoogtepunten en samenvatting SC Cambuur - Willem II
Opstellingen SC Cambuur - Willem II

Voorbeschouwing SC Cambuur - Willem II

SC Cambuur en Willem II treffen elkaar in de 34e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen SC Cambuur en Willem II in de Eredivisie vond plaats op 2 november 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.