Nabeschouwing ADO Den Haag - SC Heerenveen (1-1) || Eredivisie 2015/2016

Zondag 8 mei 2016 - 14:30 uur

In de Eredivisie 2015/2016 neemt ADO Den Haag het zondag 8 mei 2016 om 14:30 uur in eigen huis op tegen SC Heerenveen.

Via de ADO Den Haag - SC Heerenveen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing ADO Den Haag - SC Heerenveen (1-1)

De Eredivisie 2015/2016 wedstrijd tussen ADO Den Haag en SC Heerenveen geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 31e minuut dacht ADO Den Haag op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Havenaar. Helaas voor ADO Den Haag werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 51e minuut was het SC Heerenveen dat via M. te Vrede dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken ADO Den Haag - SC Heerenveen
1
1
LIVE ADO Den Haag - SC Heerenveen 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd ADO Den Haag - SC Heerenveen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor C. Cavlan SC Heerenveen
31' Penalty ADO Den Haag Penalty M. Havenaar ADO Den Haag
51' Doelpunt SC Heerenveen Doelpunt M. te Vrede met assist van L. Slagveer SC Heerenveen
64' Wissel ADO Den Haag Wissel G. Korte voor R. Schaken ADO Den Haag
64' Wissel ADO Den Haag Wissel T. Derijck voor H. Hevel ADO Den Haag
65' Gele kaart ADO Den Haag Gele kaart voor D. Bakker ADO Den Haag
69' Wissel SC Heerenveen Wissel L. Zahovič voor A. Zeneli SC Heerenveen
79' Wissel ADO Den Haag Wissel D. van der Heijden voor K. Jansen ADO Den Haag
83' Gele kaart SC Heerenveen Gele kaart voor L. Slagveer SC Heerenveen
86' Wissel SC Heerenveen Wissel H. Veerman voor M. te Vrede SC Heerenveen
Video hoogtepunten en samenvatting ADO Den Haag - SC Heerenveen
Opstellingen ADO Den Haag - SC Heerenveen

Voorbeschouwing ADO Den Haag - SC Heerenveen

ADO Den Haag en SC Heerenveen treffen elkaar in de 34e speelronde van de Eredivisie van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen ADO Den Haag en SC Heerenveen in de Eredivisie vond plaats op 20 december 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor ADO Den Haag. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is SC Heerenveen favoriet. 7 keer wist de ploeg van ADO Den Haag te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor ADO Den Haag. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.